Ota yhteyttä!

Mikko Kari aloitti Talokeskuksella suunnittelun toimialapäällikkönä

Blogi, Talokeskus, Uutiset, Tiedottaminen

Mikko Kari (DI) aloitti maanantaina 16.10.2023 Suomen Talokeskuksella rakennesuunnittelutiimin vetäjänä ja vuoden vaihteessa Mikon tontti laajenee, kun hän saa vastuulleen myös koko suunnittelutoimialan. Suunnittelutoimiala koostuu LVIA-, sähkö- ja rakennesuunnittelu- sekä arkkitehtitiimistä.

Uusi suunnittelun toimialapäällikkö Mikko Kari

Mikko siirtyi Talokeskukselle Sitowiselta, missä hän toimi ryhmäpäällikkönä. Mikko on koulutukseltaan talonrakennustekniikan diplomi-insinööri, ja hänellä on FISE-suunnittelijapätevyydet poikkeuksellisen vaativien betonirakenteiden uudis- ja korjausrakentamisen alalta.

Mikon 22 vuoden työkokemus on vaikuttava. Hän on toiminut vastaavana rakennesuunnittelijana tai rakennesuunnittelun projektipäällikkönä yli 200 rakennuskohteessa. Lisäksi hän on toiminut rakennustöiden valvojana ja vetänyt rakennesuunnittelun hankesuunnitelmia pääkaupunkiseudulla.

"Talokeskus ottaa ilolla vastaan näin raudanlujan ammattilaisen, joka mittavalla kokemuksellaan ja laajalla asiakastuntemuksellaan avaa meille mielenkiintoisia rakennuskohteita ja johtaa asiantuntijoitamme entistä vaativimpiin hankkeisiin”, toteaa toimitusjohtaja Anssi Väätäinen tyytyväisenä uudesta huippuluokan rekrytoinnistaan.

”Tunnen Anssin ja muita talokeskuslaisia. Pääsen työskentelemään motivoituneen henkilökunnan kanssa ja johtamaan kovan luokan rakentamisen alan asiantuntijoita. Aloitan innolla uuteen", Mikko Kari kuvailee ensitunnelmiaan 100-vuotisjuhlavuottaan viettävässä talossa.

MikkoKari-2

Mikko Kari aloitti Talokeskuksella toimialapäällikönä 16.10.2023.