Huolenpitoa kiinteistön koko elinkaarelle

Ota yhteyttä!

Talokeskus suunnittelee, rakennuttaa, valvoo ja tarkastaa


Talokeskus tarjoaa monipuolisia palveluita kiinteistön koko elinkaarelle. Tavoitteemme on, että kiinteistösi voi hyvin vuodesta toiseen – ja suuretkin korjausprojektit onnistuvat ilman murheita. Tuhansien projektien kokemuksella olemme oikea kumppani, kun korjaat vanhaa kiinteistöä tai rakennat uutta.

Suunnittelu

Toimimme asiakkaan tukena ja kumppanina korjaus- ja uudisrakentamisen suunnitteluhankkeissa. Palvelemme niin asunto-osakeyhtiöitä kuin ammattimaisia kiinteistönomistajia ja rakennusliikkeitä.

Laadimme asuin-, toimitila- ja palvelurakennuksille rakennus-, rakenne-, LVI-, sähkö-, tele- ja taloautomaatiosuunnitelmat sekä muut hankkeissa tarvittavat asiakirjat. Tarvittaessa tuotamme ja kilpailutamme myös muut korjaus- tai uudishankkeen palvelut.

Suunnittelupalvelut >

Rakennuttaminen ja valvonta

Rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntijamme toimivat asiakkaan tukena ja kumppanina läpi hankkeen ja valvovat aikatauluja, kustannuksia ja laatua. Palvelemme yrityksiä, ammattirakennuttajia ja taloyhtiöitä.

Asiantuntijamme ohjaavat rakennushankkeen monet toimijat työskentelemään yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Toimintamme lähtökohta on kiinteistön omistajan tarve ylläpitää kiinteistön arvoa ja käytettävyyttä muuttuvassa ympäristössä.

Rakennuttamisen ja valvonnan palvelut >

Tarkastuspalvelut ja kunnossapito

Suunnitelmallinen kunnossapito, kuntoarviot, tarkastukset sekä tutkimukset tuovat merkittäviä säästöjä kiinteistölle. Taloyhtiössä kunnossapito ja korjaustoimenpiteet kohdistuvat joko yhteisiin tiloihin tai asuntoihin sekä näissä oleviin rakennusosiin, järjestelmiin ja laitteisiin. Taloyhtiö vastaa kunnossapidon toteutuksesta ja kustannuksista yhteisten tilojen osalta.

Talokeskuksen tarkastus- ja kunnossapitopalvelut varmistavat, että korjaustarpeet eivät pääse yllättämään. Kuntoarvio kertoo kiinteistön tulevat korjaustarpeet ja kuntoarvion yhteydessä syntyvät niin PTS kuin esitys lakisääteisestä kunnossapitotarveselvityksestä.

Tarkastus- ja kunnossapitopalvelut >

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa rakentamisen asiantuntijapalveluista.

Klikkaa Ota yhteyttä! -painiketta

Täytä lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla tarjoukset@talokeskus.fi

 

Ota yhteyttä!