Tarkastuspalvelut ja kunnossapito

Ota yhteyttä!

Suunnitelmalliset tarkastukset ja kunnossapito tuovat säästöjä kiinteistölle

Kiinteistön ylläpito ja kunnossapito alkaa välittömästi rakentamisen jälkeen, kun kiinteistö on otettu käyttöön. Taloyhtiön hallitus vastaa osakkaiden omaisuuden arvon säilyttämisestä. Realistinen käsitys nykytilanteesta ja arvio tulevista korjaustoimista mahdollistavat oikeiden päätöksien tekemisen taloyhtiössä.

Kiinteistöä pidetään kunnossa huoltamalla ja korjaamalla rakennusta osa-alue kerrallaan. Taloyhtiössä kunnossapito ja korjaustoimenpiteet kohdistuvat joko yhteisiin tiloihin tai asuntoihin sekä näissä oleviin rakennusosiin, järjestelmiin ja laitteisiin. Taloyhtiö vastaa kunnossapidon toteutuksesta ja kustannuksista yhteisten tilojen osalta.

Kiinteistön suunnitelmallisella ja jatkuvalla kunnossapidolla varmistetaan, että korjaustarpeet eivät pääse yllättämään. Kuntoarvio kertoo kiinteistön tulevat korjaustarpeet ja kuntoarvion yhteydessä syntyvät niin PTS kuin esitys lakisääteisestä kunnossapitotarveselvityksestä.  

Ota yhteyttä!

Pasi Jääskä
Toimialapäällikkö, Rakennuttaminen ja valvonta, Tarkastuspalvelut
040 566 3883

etunimi.sukunimi@talokeskus.fi

Kuntotarkastus vai kuntotutkimus?

Talokeskus on erikoistunut tekemään kiinteistön julkisivuun, putkistoon, märkätiloihin ja huoneistoihin kohdistuvia kuntoarvioita ja kuntotutkimuksia.

Me myös neuvomme taloyhtiöitä ja kerromme millainen ja miten laaja tarkastus kiinteistöön pitää tai kannattaa tehdä.

Lataa palvelukuvaus >

 

Case:
Kiinteistö Oy Iso Roobertinkatu 20–22

Kiinteistö Oy Iso Roobertinkatu 20-22 oli mielenkiintoinen kohde, jossa Talokeskus sekä tarkasti että tutki. Katso entisen tiimipäällikkömme Kari Halmin kiteytys hyvin menneestä casesta ja kiinteistön ennakoivasta huolenpidosta.

Katso video >

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa rakentamisen asiantuntijapalveluista.

Klikkaa Ota yhteyttä! -painiketta

Täytä lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla tarjoukset@talokeskus.fi

 

Ota yhteyttä! 

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa rakentamisen asiantuntijapalveluista.