Ota yhteyttä!

Talokeskukselle uusi toimitusjohtaja

Blogi, Talokeskus, Uutiset, Tiedottaminen

Suomen Talokeskus Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 2.5.2024 alkaen sähköinsinööri Markku Hyvärinen. Hän on pitkän linjan talokeskuslainen.

Uusi toimitusjohtaja Markku Hyvärinen

Rakennusinsinööri Anssi Väätäinen vei Talokeskuksen uudelle vuosisadalle, kun Talokeskus täytti viime vuoden marraskuussa 100 vuotta. Anssi toimi Talokeskuksen toimitusjohtajana noin puolitoista vuotta ja nyt hän palaa alkuperäisen sopimuksensa mukaisesti aiempaan tehtäväänsä Suomen Kiinteistöliitto Ry:n palvelukseen rakennustekniseksi asiantuntijaksi.

Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Talokeskuksen johtoryhmän jäsen asiakkuusjohtaja Markku Hyvärinen, joka on työskennellyt talossa yli 26 vuotta. Markulla on aiempaa kokemusta Talokeskuksen johtamisesta, kun hän vuosina 2013-2016 vastasi liiketoimintajohtajana yrityksen koko rakentamisen liiketoiminnasta.

Markun tehtävä on jatkaa Anssin vahvistamaa tietä Talokeskuksen laadukkaiden projektien ja asiakaslähtöisen työskentelytavan toimijana. Suomen Talokeskus on alan vanhin, vuonna 1923 perustettu, kiinteistöjen ylläpidon ja rakentamisen pioneeri. Kun kyseessä on kiinteistön korjaus- ja uudissuunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta tai kunnossapito, Talokeskus tarjoaa hankkeeseen maan parasta osaamista.

Markku Hyvärinen 2024 PK tiukka

         Markku Hyvärinen aloittaa Talokeskuksen toimitusjohtajana 2.5.2024.