Ota yhteyttä!

Toimitusjohtajan terveiset uudelle vuodelle

Talokeskus, Uutiset, Tiedottaminen

Taas on yksi poikkeuksellinen vuosi takana. On aika pysähtyä hetkeksi muistelemaan sitä ja miettimään tulevia suunnitelmia.

Toimitusjohtajan terveiset 

Taas on yksi poikkeuksellinen vuosi takana. On aika pysähtyä hetkeksi muistelemaan sitä ja miettimään tulevia suunnitelmia.

2021 oli edelleen pandemian vuosi. Elettiin jännitysnäytelmää työvoimavaltaisella alalla. Rajoitukset ja sairastumiset varjostivat elämää. Viime vuonna osattiin jo aivan eri lailla katsoa eteenpäin ja suunnitella tulevaa. Asiakkaammekin toteuttivat lähes tavanomaiseen tapaansa rakennushankkeita, eikä tilannetta enää jääty murehtimaan. Haasteena toki oli rakennuskustannusten merkittävä ja jyrkkä nousu, joka loi epävarmuutta hankkeiden aloittamiseen, mutta erityisesti asuintalojen korjausmarkkinalla nähtiin myös purkautuvaa patoumaa hankkeista, jotka oli laitettu jäihin jo vuonna 2020. Teimme asiakkaidemme kanssa taas lukuisan määriä rakentamisen upeita hankkeita, joista suuri kiitos kuuluu asiakkaille.

Viime vuonna rakensimme Talokeskuksessa valmiuksiamme kasvuun. Kehitimme johtamis- ja toiminnanohjausjärjestelmäämme vastaamaan liiketoimintamme ja asiakkaiden tarpeita. Organisoiduimme pieniin tehokkaisiin skaalautuviin tiimeihin. Palvelemme teitä nyt vielä paremmin laajasti kolmesta toimipisteestämme: Helsinki, Lahti ja Jyväskylä.

Vahvistimme asiakaspalveluamme asiakkuus- ja taloustiimeillä, jotka vapauttavat tuotannon asiantuntijamme keskittymään ydinosaamiseensa. Energiapalvelujen projektiryhmämme kehittää edelleen tuotteita ja palveluita, jotka parantavat kiinteistöjen energiatehokkuutta ja tuottavat ympäristöämme vähemmän kuormittavia ratkaisuja. Uudistimme kotisivumme asiakaslähtöisemmäksi ja tehostimme viestintäämme eri kanavissa.

Tämän vuoden tavoitteemme on vastata vaikeaan työmarkkinatilanteeseen ennakoivalla rekrytoinnilla, mutta erityisesti syventämällä suhteitamme nykyisten ja uusien kumppaneiden kanssa. Näyttäisi myös siltä, että rakennuskustannusten nousu on taittumassa, mikä lisää luotettavuutta projektien aloittamiseksi.

Haluamme tuottaa ylivertaisia asiakaskokemuksia. Kunnianhimoiset tavoitteemme edellyttävätkin huippuammattilaistemme lisäksi aitoa asiakaslähtöisyyttä ja reipasta innovatiivisuutta sekä uusia palveluita päivittäisten haasteidenne ratkaisemiseen.

Lämmin kiitos hyvät asiakkaamme ja kumppanimme hienosta – ja miksei erikoisestakin vuodesta 2021. Katseemme kääntyvät tulevaisuuteen ja ylivertaisiin asiakaskokemuksiin kanssamme!

Jonatan Rimon
toimitusjohtaja

JonatanRimon_650