Ota yhteyttä!

Talokeskus ja SKH syventävät yhteistyötään

Talokeskus, Uutisia, Uutiset, Tiedottaminen

Talokeskus ja SKH tiivistävät yhteistyötään - tavoitteena taloyhtiöille nopeampi prosessi ja kustannustehokkaampi palvelu

Suomen Talokeskus Oy ja SKH Isännöinti Oy ovat solmineet puitesopimuksen liittyen yhtiöiden korjaus- ja uudisrakentamisen palveluihin. Sopimuksen tavoitteena on mahdollistaa SKH:n taloyhtiöille entistä kustannustehokkaammat hankkeet, paremmat lopputulokset ja nopeammat läpiviennit.

 ”Talokeskuksen kanssa tiivistetyn yhteistyön hyöty menee täysimääräisesti ja lyhentämättömänä SKH:n taloyhtiöiden osakkaille”, sanoo SKH Isännöinnin toimitusjohtaja Juha Kulomäki.

Käytännössä puitesopimuksen myötä yhtiöt tiivistävät yhteydenpitoa ja yhteensovittavat korjaus- ja uudisrakentamishankkeisiin liittyviä prosessejaan. Lisäksi SKH:n taloyhtiöt saavat Talokeskuksen palvelut kilpailukykyiseen hintaan.

”Yhtäläisten prosessien myötä taloyhtiöt voivat nopeuttaa huomattavasti hankkeiden läpivientiä”, arvioi Suomen Talokeskuksen toimitusjohtaja Jonatan Rimon.

SKH&ST_Photari2021

Käytännössä puitesopimuksen myötä SKH ja Talokeskus tiivistävät yhteydenpitoa ja yhteensovittavat korjaus- ja uudisrakentamishankkeisiin liittyviä prosessejaan. Kuvassa oikealla SKH:n toimitusjohtaja Juha Kulomäki ja vasemmalla Talokeskuksen toimitusjohtaja Jonatan Rimon. 

Taloyhtiöiden korjaus- ja uudisrakentamishankkeissa taloyhtiöiden hallitukset tekevät aina itsenäisesti päätökset hankkeiden palveluntarjoajista. SKH:n roolina on toimittaa päätöksenteon tueksi luetettavaa ja riippumatonta tietoa. Silloin, kun taloyhtiön hallituksen valinta kohdistuu Talokeskukseen, SKH:n ja Talokeskuksen tiivistetty yhteistyö takaa taloyhtiölle parhaan mahdollisen osaamisen ja palvelun.

”SKH:lle riippumattomuus on keskeinen arvo. Siksi olemme erityisen tarkkoja siitä, että tässäkin yhteistyössä ainoa SKH:n saama vastine on asiakkaidemme entistä parempi asiakastyytyväisyys”, perustelee Kulomäki.

 

SKH Isännöinti logo

SKH Isännöinti Oy on vuonna 1982 perustettu isännöintialan yritys. SKH:n visio on olla alan johtava toimija pääkaupunkiseudulla ja siksi he kehittävät jatkuvasti toimintaansa, jotta he voivat palvella asiakkaitaan joka päivä entistä paremmin. SKH:n kulmakiviä ovat ripeä palvelu, ensiluokkainen asiakaskokemus ja asiakkaita palvelevat digitaaliset ratkaisut. SKH:lla on yli 70 isännöintialan osaavaa työntekijää.

Suomen Talokeskus Oy on alan vanhin, v 1923 perustettu, rakentamisen pioneeri. Talokeskus tarjoaa asiantuntijapalveluita kiinteistöjen koko elinkaarelle; korjaus- ja uudissuunnittelua, rakennuttamista ja valvontaa sekä kuntoarvioita, tarkastuksia ja tutkimuksia. Talokeskuksen tavoite on, että kiinteistöt voivat hyvin vuodesta toiseen ja että suuretkin rakennusprojektit onnistuvat ilman murheita ja riskejä.

Talokeskus ei urakoi eikä rakennuta omia kiinteistöjä, vaan se myy puhtaasti asiantuntijapalveluita. Henkilökunnan määrä on tällä hetkellä noin 110 asiantuntijaa, ja liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa. Talokeskuksen omistaa Suomen Kiinteistöliitto ja sen paikallisyhdistykset.

Lisätietoja:

Suomen Talokeskus Oy
toimitusjohtaja Jonatan Rimon
jonatan.rimon@talokeskus.fi
050 460 6030

SKH Isännöinti Oy
toimitusjohtaja Juha Kulomäki
juha.kulomaki@skh.fi
044 334 3476