Putkiremontti eli linjasaneeraus

Putkiremontti

Putkiremontti eli linjasaneeraus käsittää kiinteistön vesi- ja viemärilaitteistojen uusimisen sekä monesti sähkö- ja tietoliikennejärjestelmien parantamisen. Putkiremonttiin sisällytetään usein muitakin kiinteistön järjestelmien kunnostamista, kuten patteriverkoston, ilmanvaihdon ja sadevesi- ja salaojajärjestelmien parantamista. Lisäksi putkiremontissa on mahdollisuus huomioida tilojen uudelleen järjestelyjä sekä laajennuksia.

Milloin putkiremontti on ajankohtainen?

Putkiremontti on jokaiseen kiinteistöön 40-60 vuoden iässä tuleva kunnostustoimenpide. Putkistojen tekninen kunto määrittelee putkiremontille tulevaa aikataulua ja tämä on jokaiselle kiinteistölle yksilöllistä.

Putkiremontin asiantuntijat

Putkiremontin suunnittelu vaatii ammattitaitoista osaamista lvi-, sähkö-, rakenne-, automatiikka- ja arkkitehtisuunnittelijoilta. Suunnittelijoilla on oltava vankka osaaminen, kokemus, tieto vallinneista rakennus- ja toteuttamistavoista. Hallittava eri järjestelmien toiminta, elinkaari, kunnostustarve, markkinoilla olevat tuotteet sekä kustannustehokkuus. Unohtamatta hyvää yhteistyökykyä ja keskusteluherkkyyttä taloyhtiön kanssa.

Miten putkiremontti toteutetaan?

Putkiremontin suunnittelussa toteutustapoja on monia ja niistä yhdessä taloyhtiön kanssa valitaan kustannustehokas ja yhtiötä palveleva ratkaisu. Vesijohdot voidaan asentaa esimerkiksi porrashuoneeseen tai putkimoduuliin ja viemärit saneerataan vaihtoehtoisin menetelmin tai uusimalla.

Lisätietoja

Jaakko Suomela
asiakkuuspäällikkö
Puh. 040 829 7459

Ota yhteyttä

Täytä oheinen lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla Jaakko Suomelalle.


Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme