Töihin Talokeskukseen

Ota yhteyttä!

Työpaikat

Talokeskus työllistää noin 70 asiantuntijaa Helsingissä. Haemme uusia asiantuntijoita joukkoomme, ja tarjoamme monenlaisia työmahdollisuuksia ja urapolkuja alan ammattilaisille ja sellaisiksi aikoville.

Vapautta ja vastuuta rennossa porukassa

Hyvä työskentelyilmapiiri on meille tärkeää. Henkilöstön palautteen mukaan parasta meillä on vapaus ja vastuu omassa työssä sekä asiantunteva ja rento työporukka, jossa töitä on mukava tehdä. Monet ovat olleet mukana yrityksen kasvussa vuosien ajan, mutta myös uudet työntekijät löytävät meiltä paikkansa helposti. 

Meillä arvostetaan myös mahdollisuutta päästä tekemään monipuolista työtä ilman liian kapeita tehtävänkuvia. Lähiesimiehen kanssa työskentely koetaan henkilöstömme keskuudessa mukavaksi. Tämä on henkilöstötyytyväisyystutkimustemme mukaan yksi meidän TOP3-vahvuuksistamme.

Täältä pääset näkemään lyhyen videon siitä, millainen Talokeskus on työpaikkana työntekijöiden näkökulmasta.


Autamme oikealle uralle

Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja ja osa-aikaisia työmahdollisuuksia eri alojen opiskelijoille. Voit työskennellä monenlaisissa suunnitteluun ja rakennuttamiseen liittyvien asiantuntijapalvelujen parissa. Pääset mukaan erilaisiin hankkeisiimme kokeneiden asiantuntijoidemme rinnalla ja keräät tärkeää työkokemusta. Työajat voidaan sovittaa joustavasti opintoihisi ja tarjoamme myös etätyömahdollisuuden. Voit tehdä meillä myös opinnäytetyösi. Monet asiantuntijamme ovat aloittaneet uransa meillä jo opiskeluaikanaan. Pyrimme tarjoamaan harjoittelijana aloittaneille vakituisen työpaikan viimeistään valmistumisen yhteydessä.

Voit katsoa avoimet harjoittelupaikat alapuolelta tai lähettää avoimen hakemuksen:

Avoin hakemus >

AVOIN HAKEMUS

HAE MEILLE TÖIHIN >

RAKENNUSAUTOMAATIOSUUNNITTELIJA / -PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

HAE MEILLE TÖIHIN >

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa rakentamisen asiantuntijapalveluista.

Klikkaa Ota yhteyttä! -painiketta

Täytä lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla tarjoukset@talokeskus.fi

 

Ota yhteyttä!