Töihin Talokeskukseen?

Ota yhteyttä!

Työpaikat

Talokeskus työllistää noin 110 asiantuntijaa kolmella eri paikkakunnalla: Helsingissä, Jyväskylässä ja Lahdessa. Haemme uusia asiantuntijoita joukkoomme ja tarjoamme monenlaisia työmahdollisuuksia ja urapolkuja alan ammattilaisille ja sellaisiksi aikoville.

Vapautta ja vastuuta rennossa porukassa

Hyvä työskentelyilmapiiri on meille tärkeää. Henkilöstön palautteen mukaan parasta meillä on vapaus ja vastuu omassa työssä sekä asiantunteva ja rento työporukka, jossa töitä on mukava tehdä. Monet ovat olleet mukana yrityksen kasvussa vuosien ajan, mutta myös uudet työntekijät löytävät meiltä paikkansa helposti. 

Jos meillä ei ole juuri tällä hetkellä sinulle sopivaa työpaikkaa, täytä avoin hakemus. Palkkaamme uusia LVI-, rakenne- ja sähkösuunnittelijoita, arkkitehtejä, projektipäälliköitä ja monia muita asiantuntijoita myös avointen hakemusten perusteella.

Autamme oikealle uralle

Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja ja osa-aikaisia työmahdollisuuksia eri alojen opiskelijoille. Voit työskennellä monenlaisissa suunnitteluun ja rakennuttamiseen liittyvien asiantuntijapalvelujen parissa. Pääset mukaan erilaisiin hankkeisiimme kokeneiden asiantuntijoidemme rinnalla ja keräät tärkeää työkokemusta. Työajat voidaan sovittaa joustavasti opintoihisi ja tarjoamme myös etätyömahdollisuuden. Voit tehdä meillä myös opinnäytetyösi. Monet asiantuntijamme ovat aloittaneet uransa meillä jo opiskeluaikanaan.

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta. Tutustuthan huolellisesti tietosuojaselosteeseen ja työnhakijarekisterin ehtoihin ennen hakemuksen lähettämistä.

Avoin hakemus >

HELSINKI

LVI-suunnittelija /  projektipäällikkö

 

LUE LISÄÄ >

HELSINKI

Sähkösuunnittelija / projektipäällikkö

LUE LISÄÄ >

HELSINKI

RAU-suunnittelija / projektipäällikkö

 

LUE LISÄÄ >

HELSINKI

Nuorempi RAU-suunnittelija 

 

LUE LISÄÄ >

HELSINKI

Nuorempi LVI-suunnittelija 

 

LUE LISÄÄ >

AVOIN HAKEMUS

HAE MEILLE TÖIHIN >

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa rakentamisen asiantuntijapalveluista.

Klikkaa Ota yhteyttä! -painiketta

Täytä lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla tarjoukset@talokeskus.fi

 

Ota yhteyttä!