Aurinkovoimalan kartoitus- ja suunnittelupalvelu sekä rakennuttaminen

Ota yhteyttä!

Kannattaako taloyhtiön investoida aurinkovoimalaan?

Useimpiin kiinteistöihin on mahdollista asentaa aurinkosähköjärjestelmä, jonka tuotantoa hyödynnetään kiinteistösähkön kulutuksessa. Aina se ei kuitenkaan ole kannattavaa tai järkevää esimerkiksi lähestyvän kattoremontin takia. Talokeskuksen aurinkovoimalan kartoitus- ja suunnittelupalvelu antaa taloyhtiölle kattavat vastauksen sekä teknisiin että taloudellisiin kysymyksiin.

Kartoitus- ja suunnittelupalvelu tekee päätöksenteon helpoksi

Kartoituksen tuloksena on kattava raportti, jossa otetaan kantaa kiinteistön nykyisen sähkönjakelujärjestelmän kuntoon ja selostetaan sekä perustellaan aurinkosähköjärjestelmään liittyvät asiat. Samoin kartoituksessa mitoitetaan aurinkovoimala kiinteistön todellisten tarpeiden mukaan ja simuloidaan tuottoa, jota sitten verrataan kulutukseen. Kaikki esiin tulevat luvut sekä investoinnin takaisinmaksuaika esitetään selkeästi, jolloin taloyhtiön avainhenkilöillä on varmat perusteet tuleville päätöksille.

Suunnittelupalvelu (katso palvelukuvaus)...

Vesikaton uusiminen on hyvä ajankohta aurinkosähköhankkeelle

Aurinkosähköjärjestelmä on lähes huoltovapaa ja sen voidaan olettaa olevan paikallaan seuraavat 25–30 vuotta, joten kiinteistön nykyisen vesikaton ikä, mahdolliset huoltotyöt ja kattoremontit on hyvä selvittää ennen aurinkopaneeleiden hankkimista. 

Talokeskuksen kartoituksen ja sen sisältämän kannattavuuslaskelman jälkeen aurinkosähköjärjestelmä voidaan asentaa vesikatolle myös ilman kattoremonttia, mikäli katon jäljellä oleva käyttöaika vastaa aurinkosähköjärjestelmän käyttöikää. 

Aurinkovoimalan kartoitus- ja suunnittelupalvelu sekä rakentaminen

Lataa palvelukuvaus tästä >

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa rakentamisen asiantuntijapalveluista.

Klikkaa Ota yhteyttä! -painiketta

Täytä lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla tarjoukset@talokeskus.fi

 

Ota yhteyttä!