Katso tästä Talokeskuksen avoimet paikat.

Talokeskus -konserni työllistää noin 270 asiantuntijaa kahdeksalla eri paikkakunnalla. Haemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita joukkoomme ja monialaisena yrityksenä tarjoamme monenlaisia työmahdollisuuksia ja urapolkuja alan ammattilaisille ja sellaisiksi aikoville. Arvostamme vastuullista ja ammattitaitoista työskentelyotetta ja uuden omaksumiseen tähtäävää asennetta. Jokaisen työntekijän tuntiessa vastuunsa omasta työstään ja ammattitaidostaan, ovat myös asiakkaamme tyytyväisiä.

Suunnittelun ja rakennuttamisen asiantuntijapalvelut työllistää yli 100 rakentamisen asiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa, Jyväskylässä, Turussa ja Kuopiossa. Tarjoamme asiakkaillemme uudis- ja korjausrakentamisen asiantuntijapalveluja kiinteistön koko elinkaarelle.

Kiinteistöjohtamisen palvelut ja Kestävän kehityksen palvelut työllistää noin 150 ohjelmistokehityksen ja kiinteistön käytön ja ylläpidon asiantuntijaa Salossa, Helsingissä, Raumalla ja Savonlinnassa. Tuotamme laajoja ja liiketoiminnallisesti tärkeitä tietojärjestelmiä sekä tarjoamme niihin liittyviä monipuolisia kiinteistön käytön ja ylläpidon asiantuntijapalveluja asiakkaillemme. Tärkein tuotteemme Tampuuri on markkinoiden laajin ja nopeimmin kehittyvä kiinteistötietojärjestelmä.

Kehitämme jatkuvasti omia palvelujamme ja olemme aktiivinen ja poikkeuksellisen monialainen toimija kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijaverkostossa. Talokeskus -konserni tarjoaa niin rakennus- ja kiinteistöalan kuin ohjelmistokehityksenkin asiantuntijoille eturivin paikan Suomen kiinteistöalan kehitykseen.

heikki-logo.jpg - pienennetty

Hae sivuilta