TYÖPAIKAT

Rakennesuunnittelija

Ota yhteyttä!

Suomen Talokeskus Oy

Suomen Talokeskus Oy tarjoaa huolenpitoa kiinteistöille koko elinkaaren ajan. Oli kyseessä sitten koti, toimisto, työpaikka tai kauppa. Olemme mukana pitämässä huolta niistä paikoista, joissa elämän merkityksellisimmät asiat tapahtuvat. Tätä olemme tehneet jo lähes 100 vuotta. Tarjoamme uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalvelut sekä erilaiset kuntotutkimukset ja esiselvitykset. Huolenpitäjiä meiltä Talokeskukselta löytyy jo yli 100 henkilöä; Helsingistä, Jyväskylästä ja Lahdesta.

Haemme rakennesuunnittelijaa

Tässä roolissa toteutat rakennesuunnittelua erilaisiin korjaus- ja uudisrakentamisen hankkeisiin. Vastaat rakenteiden tekniseen toteutukseen ja turvallisuuteen liittyvistä rakennesuunnitelmista ja teknisistä asiakirjoista. Suunnittelutyön ohella tulet olemaan myös tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Vastassa sinua on tiivis ja lämminhenkinen tiimi sekä kokeneempi rakennesuunnittelija vastaa perehdytyksestäsi tehtävään. Tulet työskentelemään toimistolla Mannerheimintiellä sekä kentällä ja sinulla on mahdollisuus etätyöhön muutamana päivänä viikossa. Suomen Talokeskus panostaa työntekijöidensä viihtyvyyteen, joka näkyy kattavilla eduilla (esim. autoetu, työsuhdepolkupyörä, lounas- ja liikuntaetu, puhelinetu, hierontaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus).

Osaamisen osalta toivomme, että sinulla on:

  • Tehtävään soveltuva koulutustausta esim. rakennustekniikan koulutus, insinööri tai DI-tutkinto
  • AutoCAD:in sujuva käyttö
  • B-ajokortti, mahdollisuus työsuhdeautoon
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

Eduksi katsomme kokemuksen korjausrakentamisesta ja työmaalta.

Ominaisuuksiesi osalta toivomme ennen kaikkea, että olet tiimityöskentelytaitoinen ja osaat toimia asiakkaiden kanssa. Töitä tehdään toimistolla ja kohteessa usein yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa, joten yhteistyön onnistuminen työkavereiden kanssa on oleellista laadukkaan kokonaistuloksen aikaansaamiseksi. Tapaat kohteissa myös asiakkaita, joten ymmärrys asiakaskokemuksen muodostumisesta ja merkityksestä on oleellinen osa tehtävässä onnistumista.

Työtehtävät ovat itsenäisiä ja vastuullisia, joten toivomme että oma-aloitteisuus ja vastuunottaminen on sinulle luontevaa. Arvostamme myös rehellisyyttä ja halua auttaa muita tarvittaessa, jotka ovat työyhteisössämme tärkeitä arvoja.

Miksi juuri meille?

Erityisesti työntekijämme arvostavat mahdollisuutta päästä tekemään monipuolista työtä ilman liian kapeita tehtävänkuvia. Kannustamme työntekijöitämme itsenäiseen toimintatapaan ja luotamme työtekijöidemme osaamiseen. Emme kuitenkaan jätä työntekijää yksin, vaan vaalimme auttamisen kulttuuria ja saatavillasi onkin koko organisaation tuki ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Sopivan kokoiseksi järjestyneissä tiimeissämme on hyvä tiimihenki ja esimiestemme tehtävänä on huolehtia jokaisen tiimiläisensä onnistumisesta työssään. Etätyö, liukuva työaika ja tilanteisiin sopeutuminen antavat myös työntekijöillemme mahdollisuuden suunnitella itse työnsä tehokkaaksi parhaaksi näkemällään tavalla. Näiden lisäksi luottamus esimieheen ja työkavereihin saa meidät liimautumaan tiimiksi ja puhaltamaan yhteen hiileen.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi  tästä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa rakentamisen asiantuntijapalveluista.

Klikkaa Ota yhteyttä! -painiketta

Täytä lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla tarjoukset@talokeskus.fi

 

Ota yhteyttä!