TYÖPAIKAT

Julkisivukuntotutkija

Ota yhteyttä!

Suomen Talokeskus Oy

Suomen Talokeskus Oy tarjoaa huolenpitoa kiinteistöille koko elinkaaren ajan. Oli kyseessä sitten koti, toimisto, työpaikka tai kauppa. Olemme mukana pitämässä huolta niistä paikoista, joissa elämän merkityksellisimmät asiat tapahtuvat. Tätä olemme tehneet jo lähes 100 vuotta. Tarjoamme uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalvelut sekä erilaiset kuntotutkimukset ja esiselvitykset. Huolenpitäjiä meiltä Talokeskukselta löytyy jo yli 100 henkilöä; Helsingistä, Jyväskylästä ja Lahdesta.

Haemme julkisivukuntotutkijaa

Tässä tehtävässä tulet toimimaan mm. betonijulkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimusten parissa. Suoritat kuntotutkimuksen itse alusta loppuun, joten työotteesi on oltava itseohjautuvainen. Päiväsi sisältävät tarjouslaskentaa, näytteiden ottoa, tuloksien tulkintaa ja niiden kattavaa raportointia. Tukenasi ovat alkuun tarpeisiisi räätälöity perehdytys tehtävään sekä tiimin tuki. Tulet työskentelemään kentällä ja toimistolla Mannerheimintiellä sekä sinulla on myös mahdollisuus etätyöhön muutamana päivänä viikossa. Suomen Talokeskus panostaa työtekijöidensä viihtyvyyteen, joka näkyy kattavilla eduilla sekä yhteistoiminnalla (esim. autoetu, työsuhdepolkupyörä, lounas- ja liikuntaetu, puhelinetu, hierontaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus).

Osaamisen osalta toivomme, että sinulla on:

  • Tehtävään soveltuva koulutustausta esim. rakennusalan insinööri, rakennusmestari
  • Muutaman vuoden kokemus kuntotutkijan työstä tai palava halu oppia ja kasvaa rooliin
  • Tietotaitoa betonirakenteista sekä tietämystä, miten tutkimuksia tehdään
  • B-ajokortti, mahdollisuus työsuhdeautoon
  • MS Office hallussa
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

Eduksi katsomme FISE-pätevyyden sekä jo tehdyn Betoniyhdistyksen järjestämän kokeen tai vastaavasti mahdollisuuden suorittaa sen.

Ominaisuuksiesi osalta toivomme ennen kaikkea, että olet tiimityöskentelytaitoinen ja osaat toimia asiakkaiden kanssa. Töitä tehdään toimistolla ja kohteessa usein yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa, joten yhteistyön onnistuminen työkavereiden kanssa on oleellista laadukkaan kokonaistuloksen aikaansaamiseksi. Tapaat kohteissa myös asiakkaita, joten ymmärrys asiakaskokemuksen muodostumisesta ja merkityksestä on oleellinen osa tehtävässä onnistumista.

Työtehtävät ovat itsenäisiä ja vastuullisia, joten toivomme että oma-aloitteisuus ja vastuunottaminen on sinulle luontevaa. Arvostamme myös rehellisyyttä ja halua auttaa muita tarvittaessa, jotka ovat työyhteisössämme tärkeitä arvoja.

Miksi juuri meille?

Erityisesti työntekijämme arvostavat mahdollisuutta päästä tekemään monipuolista työtä ilman liian kapeita tehtävänkuvia. Kannustamme työntekijöitämme itsenäiseen toimintatapaan ja luotamme työtekijöidemme osaamiseen. Emme kuitenkaan jätä työntekijää yksin, vaan vaalimme auttamisen kulttuuria ja saatavillasi onkin koko organisaation tuki ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Sopivan kokoiseksi järjestyneissä tiimeissämme on hyvä tiimihenki ja esimiestemme tehtävänä on huolehtia jokaisen tiimiläisensä onnistumisesta työssään. Etätyö, liukuva työaika ja tilanteisiin sopeutuminen antavat myös työntekijöillemme mahdollisuuden suunnitella itse työnsä tehokkaaksi parhaaksi näkemällään tavalla. Näiden lisäksi luottamus esimieheen ja työkavereihin saa meidät liimautumaan tiimiksi ja puhaltamaan yhteen hiileen.

 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi  tästä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa rakentamisen asiantuntijapalveluista.

Klikkaa Ota yhteyttä! -painiketta

Täytä lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla tarjoukset@talokeskus.fi

 

Ota yhteyttä!