Pintapölynmittauspalvelu varmistaa rakennuskohteen pölyttömyyden

Ota yhteyttä!

Pintapölynmittauspalvelu uudis- ja korjausrakennuskohteisiin

Sisäilman laatu ja hengitysongelmien merkitys on kasvanut 2000-luvulla. Asuinkerrostaloissa pölyttömyys varmennetaan toistaiseksi silmämääräisesti ja pyyhkäisykokeilla. Pölyttömyyden merkitys korostuu sairaaloissa, koulurakennuksissa, päiväkodeissa, kauppakeskuksissa ja muissa tiloissa, joissa terveys on etusijalla tai joissa liikkuu runsas määrä ihmisiä.

Talokeskuksen asiantuntijoiden tekemä pintapölynmittaus on helppo tapa todentaa pölyttömyys tai liian suuret pölymäärät. Prosessissa mitataan työtaso- ja lattiapinnat sekä kiinteiden kalusteiden sisäpinnat. Näytteet otetaan geeliteippausmittauksella, jolla saadaan analysoitua tarkat pinta-alaan suhteutetut pölyarvot.

Jos pölyn määrä ylittää sallitut rajat

Talokeskuksella on vuosikymmenten kokemus uudis- ja korjausrakentamisen kohteista. LVISA- ja rakennusvalvonnassa olemme aina kiinnittäneet erityistä huomiota pölyttömyyteen, ja mikäli kohteen pölytasot vaativat tarkempaa selvitystyötä, me osaamme auttaa. Talokeskuksen oma kuntotutkija suorittaa mittauksen, tulkitsee tulokset ja tekee selkeän raportin. Mikäli tilanne vaatii esimerkiksi IV-laitteistojen kuntotutkimusta tai erillisen korjaus- ja puhdistussuunnitelman laatimista, Talokeskuksen asiantuntijat hoitavat nämäkin asiat.

Pintapölynmittauksen palvelukuvaus

Lataa tästä >

Työtä puhtaan sisäilman puolesta

Pintapölynmittauksen asiantuntija Paul Järvinen toimii lukuisissa rakennuskohteissamme myös valvojana ja puhtaudenhallintakoordinaattorina. Lue kokeneen osaajan terveiset uudis- ja korjausrakennuskohteiden puhtaudesta ja pölyttömyydestä vastaaville.


Asiantuntija-artikkeli >

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa rakentamisen asiantuntijapalveluista.

Klikkaa Ota yhteyttä! -painiketta

Täytä lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla tarjoukset@talokeskus.fi

 

Ota yhteyttä!