Avoimet ovet

Talokeskus on mukana järjestämässä Suomen suurimpia avointen ovien päivää

Talokeskus on mukana Suomalaisen Työn Liiton järjestämässä Tervetuloa meille -tempauksessa, joka järjestetään lokakuun ensimmäisellä viikolla 1.-7.10.2018. Tavoitteena on avata ovet yrityksiin sekä yhteisöihin ja kertoa suomalaisesta monipuolisesta osaamisesta. Tapahtuma innostaa suomalaiset yritykset ja yhteisöt viettämään yhdessä Suomen suurimpia yhtäaikaisia avointen ovien päiviä rennon kanssakäymisen merkeissä.

Talokeskus järjestää avoimet ovet Helsingin toimipisteessään, osoitteessa Mannerheimintie 113, lokakuun 2. päivä. Ovet ovat auki kaikille halukkaille kello 10 – 16 välisenä aikana.

Tapahtumamme avulla osallistujat saavat tutustua toimintaamme ja työntekijöihimme. Meillä on päivän aikana taloyhtiöille ja isännöitsijöille suunnattuja tietoiskuja putkiremontin aikataulusta, sähköautojen latauspisteitä ja urakkamuodoista, kertoo Mikko Järvinen, Rakentamisen palveluiden johtaja. Mukaan saa tulla, vaikka ei asuisikaan taloyhtiössä. Lisäksi päivän aikana voi miettiä, voisiko Talokeskus olla varteenotettava työpaikka, sanoo HR-asiantuntija Emilia Waljus. Avoimet ovet -tapahtuma on loistava mahdollisuus tutustua yrityskulttuuriin ja mahdollisiin tuleviin työkavereihin.

Tervetuloa meille -viikko järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna osana Suomi 100 -juhlavuoden virallista ohjelmaa. Koska tapahtumaviikko sai niin hyvää palautetta, päätettiin siitä tehdä jokavuotinen perinne.
Lisätietoja tapahtumasta antaa asiakkuuspäällikkö Jaakko Suomela.