/

Suomen Talokeskus Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty OTM Jonatan Rimon. Uudessa tehtävässään hän aloittaa viimeistään helmikuussa 2019. Rimon on aiemmin toiminut Peab -konsernin Suomen talous- ja lakiasioista vastaavana johtajana.

Talokeskuksen nykyinen toimitusjohtaja Jari Punkari on nimitetty Skaala IFN Oy:n toimitusjohtajaksi.

Rimon on toiminut Peabissa monipuolisissa tehtävissä. Hän on vastannut Suomen yhtiöiden taloudesta ja rahoituksesta. Operatiivisen johtamisen lisäksi hänellä on vahva kokemus strategiatyöstä, liiketoiminnan kehittämisestä ja kannattavuuden parantamisesta. Hänellä on myös kokemusta asiakaslähtöisestä asiantuntijapalveluiden johtamisesta ja kehittämisestä.

Lisätietoja:
hallituksen puheenjohtaja Harri Seppä, +358 400 494 484
toimitusjohtaja Jonatan Rimon, +358 50 460 6030

/

Talokeskus on mukana Suomalaisen Työn Liiton järjestämässä Tervetuloa meille -tempauksessa, joka järjestetään lokakuun ensimmäisellä viikolla 1.-7.10.2018. Tavoitteena on avata ovet yrityksiin sekä yhteisöihin ja kertoa suomalaisesta monipuolisesta osaamisesta. Tapahtuma innostaa suomalaiset yritykset ja yhteisöt viettämään yhdessä Suomen suurimpia yhtäaikaisia avointen ovien päiviä rennon kanssakäymisen merkeissä.

Talokeskus järjestää avoimet ovet Helsingin toimipisteessään, osoitteessa Mannerheimintie 113, lokakuun 2. päivä. Ovet ovat auki kaikille halukkaille kello 10 – 16 välisenä aikana.

Tapahtumamme avulla osallistujat saavat tutustua toimintaamme ja työntekijöihimme. Meillä on päivän aikana taloyhtiöille ja isännöitsijöille suunnattuja tietoiskuja putkiremontin aikataulusta, sähköautojen latauspisteitä ja urakkamuodoista, kertoo Mikko Järvinen, Rakentamisen palveluiden johtaja. Mukaan saa tulla, vaikka ei asuisikaan taloyhtiössä. Lisäksi päivän aikana voi miettiä, voisiko Talokeskus olla varteenotettava työpaikka, sanoo HR-asiantuntija Emilia Waljus. Avoimet ovet -tapahtuma on loistava mahdollisuus tutustua yrityskulttuuriin ja mahdollisiin tuleviin työkavereihin.

Tervetuloa meille -viikko järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna osana Suomi 100 -juhlavuoden virallista ohjelmaa. Koska tapahtumaviikko sai niin hyvää palautetta, päätettiin siitä tehdä jokavuotinen perinne.
Lisätietoja tapahtumasta antaa asiakkuuspäällikkö Jaakko Suomela.