TYÖPAIKAT

LVI-suunnittelija / projektipäällikkö

Ota yhteyttä!

Suomen Talokeskus Oy

Suomen Talokeskus Oy tarjoaa huolenpitoa kiinteistöille koko elinkaaren ajan. Oli kyseessä sitten koti, toimisto, työpaikka tai kauppa. Olemme mukana pitämässä huolta niistä paikoista, joissa elämän merkityksellisimmät asiat tapahtuvat. Tätä olemme tehneet jo lähes 100 vuotta. Tarjoamme uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalvelut sekä erilaiset kuntotutkimukset ja esiselvitykset. Huolenpitäjiä meiltä Talokeskukselta löytyy jo yli 100 henkilöä; Helsingistä, Jyväskylästä ja Lahdesta.

Haemme LVI-suunnittelijaa / projektipäällikköä

projektipäällikkötasoista LVI-suunnittelijaa korjaus- ja uudisrakentamisen hankkeisiin Lahden toimipisteeseemme. Tehtäviin kuuluu LVI-suunnittelijan konsultointitehtävät uudis- ja korjausrakentamisen hankkeissa sekä itsenäinen vastuu omista projekteistasi. Työpäivää monipuolistavat myös LVI-töiden valvonta kohteissa.

Näillä eväillä menestyt meillä

Osaamisen osalta toivomme, että sinulla on:

  • talotekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto, LVI
  • soveltuvaa työkokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta
  • kokemusta saneeraus- ja uudiskohteiden suunnittelusta
  • kokemusta korjaus- tai uudisrakentamisen hankkeiden vetämisestä
  • MagiCad-ohjelmiston hallintaa

Ominaisuuksiesi osalta toivomme ennen kaikkea, että olet tiimityöskentelytaitoinen ja osaat toimia asiakkaiden ja työkavereidesi kanssa joustavasti. Töitä tehdään toimistolla ja kohteessa usein yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa, joten yhteistyön onnistuminen on oleellista laadukkaan kokonaistuloksen aikaansaamiseksi. Tapaat kohteissa myös asiakkaita, joten ymmärrys asiakaskokemuksen muodostumisesta ja merkityksestä on oleellinen osa tehtävässä onnistumista.

Työtehtävät ovat itsenäisiä ja vastuullisia, joten toivomme että oma-aloitteisuus ja vastuunottaminen on sinulle luontevaa. Arvostamme myös rehellisyyttä ja halua auttaa muita tarvittaessa, jotka ovat työyhteisössämme tärkeitä arvoja.

Miksi juuri meille?

Erityisesti työntekijämme arvostavat mahdollisuutta päästä tekemään monipuolista työtä ilman liian kapeita tehtävänkuvia. Kannustamme työntekijöitämme itsenäiseen toimintatapaan ja luotamme työtekijöidemme osaamiseen. Emme kuitenkaan jätä työntekijää yksin, vaan vaalimme auttamisen kulttuuria ja saatavillasi onkin koko organisaation tuki ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Sopivan kokoiseksi järjestyneissä tiimeissämme on hyvä tiimihenki ja esimiestemme tehtävänä on huolehtia jokaisen tiimiläisensä onnistumisesta työssään. Etätyö, liukuva työaika ja tilanteisiin sopeutuminen antavat myös työntekijöillemme mahdollisuuden suunnitella itse työnsä tehokkaaksi parhaaksi näkemällään tavalla. Näiden lisäksi luottamus esimieheen ja työkavereihin saa meidät liimautumaan tiimiksi ja puhaltamaan yhteen hiileen.

Kiinnostuitko?

Jos tehtävänkuva ja meillä työskentely sai sinut kiinnostumaan tehtävästä, voit olla suoraan yhteydessä Lahden aluepäällikköön Markus Leinoon puhelimitse p. +358407176543 tai sähköpostilla markus.leino@talokeskus.fi. Häneltä saat myös lisätietoja tehtävästä. Tästä linkistä pääset vielä kurkkaamaan, millainen Markus on esimiehenä. Voit myös lähettää meille vapaamuotoisen työhakemuksen ja ansioluettelosi tästä linkistä  tai vaihtoehtoisesti kertoa itsestäsi ja työkokemuksestasi suoraan Markukselle.

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja saat Lahden aluepäälliköltä Markus Leinolta puhelimitse puh. 0407176543 tai sähköpostilla markus.leino@talokeskus.fi

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa rakentamisen asiantuntijapalveluista.

Klikkaa Ota yhteyttä! -painiketta

Täytä lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla tarjoukset@talokeskus.fi

 

Ota yhteyttä!