TYÖPAIKAT

LVI-suunnittelija

Ota yhteyttä!

LVI-suunnittelija

Talokeskus tarjoaa huolenpitoa kiinteistöille koko elinkaaren ajan. Oli kyseessä sitten koti, toimisto, työpaikka tai kauppa. Olemme mukana pitämässä huolta niistä paikoista, joissa elämän merkityksellisimmät asiat tapahtuvat. Tätä olemme tehneet jo lähes 100 vuotta. Tarjoamme uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalvelut sekä erilaiset kuntotutkimukset ja esiselvitykset. Huolenpitäjiä meiltä Talokeskukselta löytyy jo yli 100 henkilöä; Helsingistä, Jyväskylästä, Lahdesta ja Turusta.

Haemme

LVI-suunnittelijaa Helsingin toimipisteemme asuntorakentamisen palvelut -yksikköömme korjausrakentamisen konsultointitehtäviin. Tehtävässäsi vastaat korjausrakentamisen hankkeissamme LVI-suunnittelusta ja LVI-töiden valvonnasta. Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja ovat pääasiassa asuinkiinteistöjä.


Näillä eväillä menestyt meillä

Osaamisen osalta toivomme, että sinulla on pohjalla teknisen alan tutkinto (DI/ LVI-insinööri) ja sinulle on jo kertynyt kokemusta korjausrakentamisen LVI-suunnittelusta. LVI-urakointi- ja/tai LVIA-töiden valvontakokemuksen katsomme eduksesi. Loistavaa olisi myös, että hallitset MagiCad-tai Autocad ohjelmiston käytön.

Ominaisuuksiesi osalta toivomme hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, jotka auttavat sinua työskennellessäsi tiiviisti asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tämän lisäksi arvostamme sitä, että tartut toimeen itsenäisesti etkä pelkää vastuuta. Sinun ei toki tarvitse osata yksin kaikkea -käytettävissäsi on koko Talokeskuksen rakennuttamisen ja suunnittelun asiantuntijan verkosto.

 

Miksi juuri meille?

Erityisesti työntekijämme arvostavat meillä vallitsevaa avoimuuden, joustavuuden ja luottamuksen kulttuuria. Työkaverit, esimiehet ja rento ilmapiiri saavat myös kiitosta osakseen. Meillä työ on monipuolista ja itsenäistä, mutta saatavillasi on kuitenkin pitkän kokemuksen omaavan tiimin tuki ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Suunnittelua ja valvontaa sisältävä työ tekee päivistä vaihtelevia. Työmaakäynnit rytmittävät mukavasti työpäivää, etkä ole sidottu konttoriin työpöydän ääreen koko päiväksi. Käytössäsi on ajanmukaiset työvälineet ja etusettimme kattaa mm. lounas- ja liikunta-edun ja työterveyshuoltoa täydentävän sairaskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Tarjoamme joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Mukavana plussana keskeisestä sijainnistamme huolimatta tarjoamme myös autollesi pysäköintipaikan.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jari Heikkilä p. 040 580 8034 tai (09) 7251 5500 (vaihde). Palkkaamme uusia osaajia jatkuvan haun periaatteella.

Täytä lomake ja lähetä hakemuksesi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa uutiskirje

Seuraa alan tapahtumia ja saat ajankohtaisia uutisia!

Klikkaa Ota yhteyttä! -painiketta

Täytä lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla tarjoukset@talokeskus.fi

 

Ota yhteyttä!