TYÖPAIKAT

Energia-tiimipäällikkö

Ota yhteyttä!

Suomen Talokeskus Oy

Suomen Talokeskus Oy tarjoaa huolenpitoa kiinteistöille koko elinkaaren ajan. Oli kyseessä sitten koti, toimisto, työpaikka tai kauppa. Olemme mukana pitämässä huolta niistä paikoista, joissa elämän merkityksellisimmät asiat tapahtuvat. Tätä olemme tehneet jo lähes 100 vuotta. Tarjoamme uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalvelut sekä erilaiset kuntotutkimukset ja esiselvitykset. Huolenpitäjiä meiltä Talokeskukselta löytyy jo yli 100 henkilöä; Helsingistä, Jyväskylästä ja Lahdesta.

Haemme energia-tiimipäällikköä

monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtävään Helsingin toimipisteeseemme. Kyseessä on uusi tehtävänkuva, joka muotoutuu osittain valittavan henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaisesti.

Osaamisen osalta toivomme, että sinulla on:

  • energiatekniikan, talotekniikan tai LVI-puolen AMK-insinööri tai DI-tutkinto
  • 3–5 vuoden kokemus projektipäällikkönä toimimisesta
  • kokemusta AutoCad suunnittelusta ja mielellään Riuskan tai IDA ICE:n käytöstä. Leed tai Bream kokemus luetaan eduksesi
  • kokemusta As Oy ja uudishankkeiden energiavaihtoehdoista ja laskelmista
  • korjausrakentamisen asiakasrajapintojen tuntemus luetaan eduksi

Odotamme, että sinulla on näyttöjä projektien tuloksellisesta läpiviennistä. Ohjaat toimintaa lukujen kautta ja ymmärrät mistä tulos muodostuu. Olet työssäsi suunnitelmallinen ja kykenet itsenäiseen päätöksentekoon. Toivomme myös näyttöjä prosessien kehittämisestä ja tuotteistamisesta sekä sujuvaa suullista ja kirjallisesta viestintää. Esimieskokemus on eduksi tehtävässä, mutta ei välttämätön.

Ominaisuuksien osalta odotamme, että olet luonteeltasi muutoksentekijä ja osaat soveltaa työssäsi uusia menetelmiä ja ideoita. Yrittäjä- ja myyntihenkisyys ovat ehdoton plussa oman tiimisi toiminnan varmistamisessa. Järjestelmällisyys yhdistettynä huumorintajuiseen asenteeseen sopii hyvin osaksi yrityskulttuuriamme. Esimiehiltämme odotamme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, aidosti kuuntelevaa läsnäoloa, helposti lähestyttävyyttä ja luottamusta omia tiimiläisiään kohtaan. Johdat omalla esimerkilläsi ja sinulla on halu tarjota apua ja tukea tiimiläisillesi.

Toivomme myös, että sinulla luontainen kiinnostus asiakkaita ja asiakkuuksien kehittämistä kohtaan. Ymmärrät, kuinka asiakaskokemus muodostuu ja kuinka siihen pystytään vaikuttamaan. Tässä tehtävässä myös aito kiinnostus energiatehokkuuden lisäämiseen on tärkeää.

Miksi juuri meille?

Erityisesti työntekijämme arvostavat mahdollisuutta päästä tekemään monipuolista työtä ilman liian kapeita tehtävänkuvia. Kannustamme työntekijöitämme itsenäiseen toimintatapaan ja luotamme työtekijöidemme osaamiseen. Emme kuitenkaan jätä työntekijää yksin, vaan vaalimme auttamisen kulttuuria ja saatavillasi onkin koko organisaation tuki ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Sopivan kokoiseksi järjestyneissä tiimeissämme on hyvä tiimihenki ja esimiestemme tehtävänä on huolehtia jokaisen tiimiläisensä onnistumisesta työssään. Etätyö, liukuva työaika ja tilanteisiin sopeutuminen antavat myös työntekijöillemme mahdollisuuden suunnitella itse työnsä tehokkaaksi parhaaksi näkemällään tavalla. Näiden lisäksi luottamus esimieheen ja työkavereihin saa meidät liimautumaan tiimiksi ja puhaltamaan yhteen hiileen.

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta.

Miltä kuulosti?

Jos äsken lukemasi tuntui kuin sinua olisi kuvailtu, olisi hienoa kuulla sinusta ja katsoa yhdessä, miten tämä tehtävä sopii sinun ura- ja kehittymissuunnitelmiisi. Ole yhteydessä, niin jutellaan lisää!

Jos kiinnostuit tehtävästä, ota yhteyttä Bridge Impactin konsulttiin Harri Oeschiin +358 50 390 1610, harri.oesch@bridgeimpact.fi

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, ota yhteyttä Bridge Impactin konsulttiin Harri Oeschiin +358 50 390 1610, tai  harri.oesch@bridgeimpact.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa rakentamisen asiantuntijapalveluista.

Klikkaa Ota yhteyttä! -painiketta

Täytä lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla tarjoukset@talokeskus.fi

 

Ota yhteyttä!