Tarjouslaskija, Helsinki

Haemme

Tarjouslaskijaa asuntorakentamisen palvelut yksikköömme Helsingin toimipisteeseen vastaamaan tarjouslaskennasta kaikilla suunnittelualoillamme. Roolisi on toimia keskeisenä henkilönä koko tarjouslaskennan prosessissa. Huolehdit tarjouspyyntöjen laskemisesta, olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja raportoit tarjouskannasta säännöllisesti myyntitiimille. Vastuullasi on myös varmistaa, että tarjouslaskentaan liittyvät tiedot pysyvät ajantasalla järjestelmässä.

Tehtäviisi kuuluu:

  • tarjouspyyntöjen vastaanottaminen
  • asiakkaiden kontaktointi
  • kustannusten määrittely yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa
  • tarjouslaskenta
  • raportointi myyntitiimille
  • tarjouslaskennan kehittäminen yhdessä myyntitiimin kanssa

 

Näillä eväillä menestyt meillä

Osaamisen osalta edellytämme, että sinulla on pohjalla tehtävään soveltuva koulutus ja vähintään kolme vuotta kokemusta talotekniikasta. Tehtävä vaatii erityisesti ymmärrystä eri suunnittelualoista: rakenne-, sähkö-, arkkitehti- ja lvi-suunnittelusta.

 

Ominaisuuksiesi osalta toivomme sinun olevan aktiivinen ja omatoiminen, koska työ vaatii puuttuvien tietojen selvittelyä niin asiakasrajapinnassa kuin talomme asiantuntijoiden kanssa. Tehtävä edellyttää myös tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, jotta tarjouslaskennan kokonaisuus pysyy hanskassa ja tarjouksen lähtevät virheettöminä asiakkaillemme. Toivomme myös, että ymmärrät asiakaspalveluhenkisyyden tärkeyden, koska tulet olemaan ensikontakti monelle tulevalle asiakkaallemme!

 

Miksi juuri meille?

Erityisesti työntekijämme arvostavat meillä vallitsevaa avoimuuden, joustavuuden ja luottamuksen kulttuuria. Meillä ei tarvitse salailla asioita, vaan uskomme siihen, että asioista puhumalla ratkaisu löytyy nopeiten. Etätyö, liukuva työaika ja tilanteisiin sopeutuminen antaa työntekijöillemme mahdollisuuden suunnitella itse työnsä tehokkaaksi parhaaksi näkemällään tavalla. Luottamus esimieheen ja työkavereihin saa meidät liimautumaan tiimiksi ja puhaltamaan yhteen hiileen. Meillä pääset toimimaan itsenäisesti ja näyttämään osaamisesi, mutta saatavillasi on myös koko organisaation tuki ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelosi (siirry tästä täyttämään hakemus) viimeistään 16.9.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jari Heikkilä arki-iltapäivisin klo 15 – 16 p. +358405808034.

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta.