Sähkösuunnittelu vie kohti parempaa toiminnallisuutta

Ota yhteyttä!

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu on keskeisessä osassa uudis- ja saneerauskohteissa. Sähköllä lisätään toiminnallisuutta ja asumisviihtyvyyttä. Telesuunnittelulla taas varmistetaan lisääntyvän teknologian mahdollisuudet toimia halutusti nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi turvasuunnittelulla mahdollistetaan muuttuvan ympäristön huomioiminen niin uusissa kuin saneerattavissa kohteissa.

Talokeskus tarjoaa sähkösuunnittelua, valaistussuunnittelua, sähkö- ja telejärjestelmien toimintakokeita, hankesuunnittelua, valvontaa, rakennuttamista sekä muita sähköön liittyviä asiantuntijapalveluita.

Sähkösuunnittelussa otamme huomioon asiakkaan tarpeet sekä uuden teknologian luomat mahdollisuudet. Suunnittelukohteemme vaihtelevat aina asunto-osakeyhtiöistä suuriin liikekiinteistöihin, kuten kauppakeskuksiin, toimitiloihin ja palvelutaloihin. Tietomallintaminen on meillä sähkösuunnittelussa perustyökalu, joka palvelee tilaajaa, tukee suunnittelun onnistumista sekä helpottaa työmaalla LVIS-urakoitsijoiden yhteensovitusta.

Sähkön toimintakokeet ja hankesuunnittelu

Sähkön toimintakokeissa varmistetaan sähkö- ja telejärjestelmän toiminnallisuus. Toimintakokeisiin kuuluu myös suunnitelmien tarkastus ja kommentointi. Toimintakokeissa testataan sähkö- ja telejärjestelmien toiminta järjestelmäkohtaisesti. Kokeen kohteena voi olla esimerkiksi turvavalaistuksen toiminta sähkökatkossa, savunpoistojärjestelmän toiminta sekä valaistusohjauksien toiminta tiloittain. Olemme tehneet toimintakokeita suurille tuotantolaitoksille, kauppakeskuksille ja erilaisille liiketiloille.

Sähkön hankesuunnittelussa kartoitetaan kiinteistön nykytilanne ja asiakkaan tahtotila. Hankesuunnitelma laadintaan siten, että se ohjaa suunnittelua ja antaa tarvittavat lähtötiedot onnistuneelle suunnittelulle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä!

Toimitilat ja uudiskohteet

Petteri Salin
Yksikön päällikkö
Helsinki
040 7023 980

Korjausrakentaminen

Jari Heikkilä
Yksikön päällikkö
Helsinki
040 580 8034

Markus Leino
Aluepäällikkö
Lahti
040 717 6543


Juha-Pekka Hakkarainen
Aluepäällikkö
Jyväskylä
043 825 5605

etunimi.sukunimi@talokeskus.fi

Tilaa uutiskirje

Seuraa alan tapahtumia ja saat ajankohtaisia uutisia!

Klikkaa Ota yhteyttä! -painiketta

Täytä lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla tarjoukset@talokeskus.fi

 

Ota yhteyttä!