Rakennustekniikan asiantuntija

Haemme

rakennustekniikan asiantuntijaa tarkastuspalvelut -yksikköömme Helsingin toimipisteeseen. Tehtävässä toimit monipuolisissa asuin-, liike- ja palvelukiinteistöjen kunnossapidon asiantuntijatehtävissä, joihin kuuluu:

  • kuntoarviot
  • märkätilatarkastukset
  • kuntoselvitykset

Omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti tehtävään voi kuulua myös mm. takuutarkastuksia ja lämpökuvauksia sekä erilaisia muita pienempiä rakennusteknisiä tarkastuksia.

 

Näillä eväillä menestyt meillä

Osaamisen osalta toivomme, että sinulla on vähintään rakennusmestarin koulutus ja vähintään viisi (5) vuotta kokemusta korjausrakentamisen ja kiinteistöjen kunnossapidon tehtävistä. Katsomme eduksi korjausrakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät koulutukset ja pätevyydet (esim. kuntoarvio-, lämpökamera-, märkätila-, kosteusmittaajapätevyys). Hallitsethan myös nykyaikaiset digitaaliset työkalut.

Ominaisuuksiesi osalta toivomme ennen kaikkea, että olet tiimityöskentelytaitoinen ja osaat toimia asiakkaiden kanssa. Töitä tehdään kohteessa usein yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa, joten yhteistyön onnistuminen työkavereiden kanssa on oleellista laadukkaan kokonaistuloksen aikaansaamiseksi. Tapaat kohteissa myös asiakkaita, joten ymmärrys asiakaskokemuksen muodostumisesta ja merkityksestä on oleellinen osa tehtävässä onnistumista.

Työtehtävät ovat itsenäisiä ja vastuullisia, joten toivomme että oma-aloitteisuus ja vastuunottaminen on sinulle luontevaa. Arvostamme myös rehellisyyttä ja luotettavuutta, jotka ovat työyhteisössämme tärkeitä arvoja.

 

Miksi juuri meille?

Erityisesti työntekijämme arvostavat meillä vallitsevaa avoimuuden, joustavuuden ja luottamuksen kulttuuria. Meillä on myös yksiköissä hyvä tiimihenki, mikä korostuu myös pienessä ja tiiviissä Tarkastuspalvelut -yksikössä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, josta osa maksetaan suoriteperusteisesti, mikä antaa mahdollisuuden hyviin ansioihin.

Meillä ei tarvitse salailla asioita, vaan uskomme siihen, että asioista puhumalla ratkaisu löytyy nopeitten. Etätyö, liukuva työaika ja tilanteisiin sopeutuminen antaa työntekijöillemme mahdollisuuden suunnitella itse työnsä tehokkaaksi parhaaksi näkemällään tavalla. Luottamus esimieheen ja työkavereihin saa meidät liimautumaan tiimiksi ja puhaltamaan yhteen hiileen. Meillä pääset toimimaan itsenäisesti ja näyttämään osaamisesi, mutta saatavillasi on myös koko organisaation tuki ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelosi (siirry tästä täyttämään hakemus) viimeistään 30.11.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jari Halonen p. 0400232285.

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta.