Rakennusinsinööriharjoittelija, Jyväskylä

Talokeskus tarjoaa huolenpitoa kiinteistöille koko elinkaaren ajan. Oli kyseessä sitten koti, toimisto, työpaikka tai kauppa. Olemme mukana pitämässä huolta niistä paikoista, joissa elämän merkityksellisimmät asiat tapahtuvat. Tätä olemme tehneet jo lähes 100 vuotta. Tarjoamme uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalvelut sekä erilaiset kuntotutkimukset ja esiselvitykset. Huolenpitäjiä meiltä Talokeskukselta löytyy jo yli 100 henkilöä; Helsingistä, Jyväskylästä, Lahdesta ja Turusta.

 

Oletko kiinnostunut monipuolisista rakennusinsinöörin tehtävistä kokeneen asiantuntijan rinnalla? Opiskeletko rakennusinsinööriksi ja etsit mielenkiintoista harjoittelupaikkaa, jolla saat urallesi mahtavan alun? Voit olla etsimämme henkilö!

 

Haemme rakennuttamisen ja suunnittelun asiantuntijatiimiimme lisää vahvistusta avustamaan uudis- ja korjausrakentamisen hankkeissa kokeneita ammattilaisiamme. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi tarjoamalla monipuolisia tehtäviä sekä antamalla sopivissa määrin vastuuta. Pääset osallistumaan kokonaisvaltaiseen projektin hoitoon. Osaamisen kehittymisen myötä pääset myös yhä itsenäisemmin ottamaan vastuuta erilaisista kokonaisuuksista, kollegojen tuella tietysti.

 

Tarjoamme monipuolisen harjoittelupaikan opintojesi ohelle, avoimen työilmapiirin, hyvät työskentelyolosuhteet, luottamusta tekemiseesi ja mahtavat työkaverit. Voit työskennellä joustavasti opintojesi ohella osa-aikaisesti tai halutessasi kokoaikaisesti. Voit myös mahdollisesti tehdä meillä opintoihisi liittyvän lopputyön.

 

Jos olet hyvä tiimityöskentelijä, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä olet luotettava, sinulla on hyvät eväät tehtävän menestyksekääseen hoitamiseen. Tärkeää on myös tulla toimeen asiakkaiden kanssa ja pystyä ratkaisemaan eteentulevia ongelmia.

 

Edellytämme:

  • soveltuvia alempia tai ylempiä korkeakouluopintoja vähintään 2 vuoden ajalta

Arvostamme:

  • työmaakokemusta
  • omaa autoa
  • kokemusta suunnittelutyökalujen (esim. AutoCad, MagiCad) käytöstä

 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Juha-Pekka Hakkarainen, puh. +358438255605. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jatkuvasti. Rekrytoimme jatkuvan haun periaatteella. Pääset täyttämään hakemuksen tästä linkistä.