Rakennesuunnittelija, Jyväskylä

Talokeskus tarjoaa huolenpitoa kiinteistöille koko elinkaaren ajan. Oli kyseessä sitten koti, toimisto, työpaikka tai kauppa. Olemme mukana pitämässä huolta niistä paikoista, joissa elämän merkityksellisimmät asiat tapahtuvat. Tätä olemme tehneet jo lähes 100 vuotta. Tarjoamme uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalvelut sekä erilaiset kuntotutkimukset ja esiselvitykset. Huolenpitäjiä meiltä Talokeskukselta löytyy jo yli 100 henkilöä; Helsingistä, Jyväskylästä ja Lahdesta.

 

Haemme

 

Rakennesuunnittelijaa Jyväskylän toimipisteemme asuntorakentamisen palvelut -yksikköömme korjausrakentamisen konsultointitehtäviin. Tehtävässäsi vastaat rakennushankkeiden suunnittelusta ja valvonnasta. Kohteet sijaitsevat Jyväskylän alueella ja ovat pääasiassa asuinkiinteistöjä.

 

Näillä eväillä menestyt meillä

 

Osaamisen osalta toivomme, että sinulla on pohjalla teknisen alan tutkinto ja sinulle on jo kertynyt kokemusta rakentamisen suunnittelusta. Toivomme, että hallitset hyvin CAD-piirtämisen ja lisäksi alalla yleisesti käytössä olevat ohjelmistot.

 

Ominaisuuksiesi osalta toivomme hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, jotka auttavat sinua työskennellessäsi tiiviisti asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tämän lisäksi arvostamme sitä, että tartut toimeen itsenäisesti etkä pelkää vastuuta, sillä luotamme työntekijöihimme ja annamme heidän olla oman tekemisensä asiantuntioita. Sinun ei toki tarvitse osata yksin kaikkea -käytettävissäsi on koko Talokeskuksen rakennuttamisen ja suunnittelun asiantuntijan verkosto sekä avuliaiksi kehutut kolleegat.

 

Miksi juuri meille?

 

Erityisesti Jyväskylän toimistolla työskentelvät työntekijämme arvostavat työyhteisönsä välittävää ilmapiiriä. Työkaverit, esimiehet ja rento ilmapiiri saavat myös kiitosta osakseen. Meillä työ on monipuolista ja itsenäistä, mutta saatavillasi on kuitenkin pitkän kokemuksen omaavan tiimin tuki ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

 

Suunnittelua ja valvontaa sisältävä työ tekevät päivistä vaihtelevia. Työmaakäynnit rytmittävät mukavasti työpäivää, etkä ole sidottu konttoriin työpöydän ääreen koko päiväksi. Käytössäsi on ajanmukaiset työvälineet ja etusettimme kattaa mm. lounas- ja liikunta-edun ja työterveyshuoltoa täydentävän sairaskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Tarjoamme joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Mukavana plussana keskeisestä sijainnistamme huolimatta tarjoamme myös autollesi pysäköintipaikan.

 

Kiinnostuitko?

 

Meille voit hakea töihin perinteisellä tavalla lähettämällä vapaamuotoisen työhakemuksen ja ansioluettelosi tämän linkin kautta

TAI ilmoittamalla kiinnostuksestasi tehtävää kohtaan suoraan mahdolliselle tulevalle esimiehellesi Juha-Pekalle tai henkilöstöpäällikölle Emilialle puhelimella, sähköpostilla tai somessa, niin jutellaan siitä olisitko sopiva tehtävään. Palkkaamme uusia osaajia jatkuvan haun periaatteella, joten ole rohkeasti yhteydessä.

 

Juha-Pekka Hakkarainen                                           
Aluepäällikkö
Suomen Talokeskus Oy
juha-pekka.hakkarainen@talokeskus.fi
p. 0438255605
LinkedIN
Facebook
Vasarakatu 9b
40320 Jyväskylä
talokeskus.fi

 

Emilia Waljus

Henkilöstöpäällikkö
Suomen Talokeskus Oy
emilia.waljus@talokeskus.fi
+358503554341
LinkedIN
Facebook

Mannerheimintie 113
00280 Helsinki
talokeskus.fi

 

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta.