Projektikoordinaattori, Helsinki

Haemme

projektikoordinaattoria asuntorakentamisen palvelut yksikköömme Helsingin toimipisteeseen huolehtimaan projektiliiketoimintamme saumattomasta onnistumisesta yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Roolisi on koordinoida ja tukea projektipäälliköitä ja asiantuntijoita asunto-osakeyhtiöiden korjausrakentamisen hankkeissa tarjouslaskennan avustavista töistä aina projektin päättymiseen asti.

Tehtäviisi kuuluu:

  • yhteistyö tarjouslaskijan kanssa
  • sopimusluonnosten valmistelu, sopimusmuutokset ja sopimushallinta
  • projektien perustaminen järjestelmään ja muutosten päivittäminen
  • asiakastietojen ylläpito
  • projektin koordinointi ja aikatauluista huolehtiminen

 

Näillä eväillä menestyt meillä

Osaamisen osalta toivomme, että sinulla on pohjalla soveltuva kaupallisen alan tutkinto (merkonomi/tradenomi) ja vähintään kolme vuotta kokemusta taloushallinnon tai projektihallinnan avustavista tehtävistä. Kokemus rakentamisen alalta katsotaan eduksesi. Tehtävä vaatii myös hyvää ymmärrystä projektinhallintajärjestelmän käytöstä, joten toivomme sinun omaavan tästä kokemusta tai olevan nopea omaksumaan järjestelmän käytön.

 

Ominaisuuksiesi osalta toivomme ennen kaikkea, että olet määrätietoinen ja jämäkkä, jotta pystyt toiminnallasi varmistamaan asioiden etenemisen. Itsenäinen työskentelytapa ja oma-aloitteisuus ovat myös tärkeitä taitoja, jotta pystyt auttamaan parhaalla mahdollisella tavalla projekteissa työskenteleviä asiantuntijoitamme ja varmistamaan laadukkaan asiakaskokemuksen. Työ vaatii myös järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta, koska vastaat siitä, että tiedot ovat oikein järjestelmissämme.

 

Miksi juuri meille?

Erityisesti työntekijämme arvostavat meillä vallitsevaa avoimuuden, joustavuuden ja luottamuksen kulttuuria. Työkaverit, esimiehet ja rento ilmapiiri saavat myös kiitosta osakseen. Meillä pääset toimimaan itsenäisesti ja näyttämään osaamisesi, mutta saatavillasi on myös koko organisaation tuki ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelosi (siirry tästä täyttämään hakemus) viimeistään 16.9.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jari Heikkilä arki-iltapäivisin klo 15 – 16 p. +358405808034.

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta.