LVI-suunnittelija, Jyväskylä

Talokeskus tarjoaa huolenpitoa kiinteistöille koko elinkaaren ajan. Oli kyseessä sitten koti, toimisto, työpaikka tai kauppa. Olemme mukana pitämässä huolta niistä paikoista, joissa elämän merkityksellisimmät asiat tapahtuvat. Tätä olemme tehneet jo lähes 100 vuotta. Tarjoamme uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalvelut sekä erilaiset kuntotutkimukset ja esiselvitykset. Huolenpitäjiä meiltä Talokeskukselta löytyy jo yli 100 henkilöä; Helsingistä, Jyväskylästä ja Lahdesta.

 

Oletko kiinnostunut monipuolisista LVI-suunnittelijan tehtävistä korjaus- ja uudisrakentamisen parissa? Haluatko päästä hyödyntämään Suomen vanhimman insinööritoimiston osaamista työssäsi? Voit olla etsimämme henkilö!

 

Tehtäviisi kuuluu LVI-suunnittelijan konsultointitehtävät uudis- ja korjausrakentamisen hankkeissa. Vastaat hankkeiden LVI-suunnittelusta ja LVI-töiden valvonnasta. Suunnittelua ja valvontaa sisältävä työ tekee päivistä vaihtelevia. Työmaakäynnit rytmittävät mukavasti työpäivää, etkä ole sidottu konttoriin työpöydän ääreen koko päiväksi.

 

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan, avoimen työilmapiirin, hyvät työskentelyolosuhteet, luottamusta tekemiseesi ja mahtavat työkaverit. Käytössäsi on koko tiimin ja monialaisen organisaatiomme tuki. Meillä on myös mahdollisuus tehdä etätyötä ja työaikamme ovat joustavat.

 

Jos sinulla on halua ja kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sinulla on hyvät eväät tehtävässä menestymiseen. Olemme myös valmiita panostamaan osaamisesi kasvattamiseen, mutta halu kehittyä ja oppia uutta pitää löytyä sinulta itseltäsi.

 

Edellytämme:

  • talotekniikan insinöörin tutkintoa, lvi
  • MagiCad-ohjelmiston hallintaa, mahdollisesti myös CADS

Arvostamme:

  • kokemusta saneerauskohteiden suunnittelusta
  • työmaakokemusta

 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Juha-Pekka Hakkarainen, puh. +358438255605. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jatkuvasti. Rekrytoimme jatkuvan haun periaatteella. Pääset täyttämään hakemuksen tästä linkistä.