Kuntoarvio selvittää kiinteistön korjaustarpeet

Kuntoarvio

Kuntoarvio selvittää kiinteistön korjaustarpeet. Kuntoarvio antaa kokonaiskuvan kiinteistön kunnosta, tulevista korjaustarpeista, niiden ajankohdista ja kustannuksista.

Talokeskus tekee kuntoarvioita kaiken tyyppisiin kiinteistöihin jo yli 20 vuoden kokemuksella. Talokeskuksen kuntoarviot ovat selkeitä ja laadukkaita, joten niiden perusteella on helppo tehdä päätöksiä kiinteistön korjausten toteuttamisesta.

Talokeskuksen laajat korjausrakentamisen palvelut mahdollistavat myös korjaustoimenpiteiden toteuttamisen suunnitelmallisesti. Meiltä saat myös kuntotutkimukset sekä lämpökuvauksen.

Kuntoarvion sisältö

  • kuntoarviot laaditaan julkaistujen ohjeiden ja KH-korttien mukaisesti.
  • Kuntoarvioissa tarkastellaan näiden ohjeiden määrittelemässä laajuudessa kiinteistön energiataloudellista kuntoa, sisäolosuhteita, terveellisyyttä ja turvallisuutta sekä ehdotetaan tarvittaessa niihin liittyviä korjaustoimenpiteitä.

Kuntoarvion laadintaan osallistuu yleensä rakennus-, LVI- ja sähkötekniikan asiantuntija – yhteensä kolme asiantuntijaa. Hissin kuntoarvio edellyttää oman erikoisasiantuntijan arviota, jonka myös saa meiltä.

Kuntoarvion tilaamisesta, toteuttamisesta ja raportin laatimisesta on julkaistu yleiset ohjeet.

Kuntoarvion hinta riippuu lähinnä kohteen koosta ja sijainnista. Keskimäärin kuntoarvion hinta on noin 4000 €, sisältäen arvonlisäveron.

Meillä on satojen kuntoarvioiden kokemus

Olemme uranuurtaja kuntoarvioiden ja teknisten PTS:ien laadinnassa. Meillä on kokemusta satojen kiinteistöjen kuntoarvioiden toteuttamisesta.

Olemme kehittäneet nykyisin yleisessä käytössä olevan asuinkerrostalon peruskuntoarvion mallin ja olemme olleet aktiivisesti mukana kehittämässä toimitilakiinteistöjen kuntoarviomallia.

Lisätietoja

Jari Halonen
Yksikön päällikkö
Puh. 0400 232 285

Pyydä tarjous

Täytä oheinen lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla Sanna Boströmille.


CAPTCHA image

 

Lomakkeen lähettäminen saattaa kestää hetken. Tiedot tallentuvat suoraan järjestelmäämme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.