Kuntoarvio selvittää kiinteistön korjaustarpeet

Kuntoarvio

Kuntoarvio selvittää kiinteistön korjaustarpeet. Kuntoarvio antaa kokonaiskuvan kiinteistön kunnosta, tulevista korjaustarpeista, niiden ajankohdista ja kustannuksista.

Talokeskus tekee kuntoarvioita kaiken tyyppisiin kiinteistöihin jo yli 20 vuoden kokemuksella. Talokeskuksen kuntoarviot ovat selkeitä ja laadukkaita, joten niiden perusteella on helppo tehdä päätöksiä kiinteistön korjausten toteuttamisesta.

Talokeskuksen laajat korjausrakentamisen palvelut mahdollistavat myös korjaustoimenpiteiden toteuttamisen suunnitelmallisesti. Meiltä saat myös kuntotutkimukset sekä lämpökuvauksen.

Kuntoarvion sisältö

  • kuntoarviot laaditaan julkaistujen ohjeiden ja KH-korttien mukaisesti.
  • Kuntoarvioissa tarkastellaan näiden ohjeiden määrittelemässä laajuudessa kiinteistön energiataloudellista kuntoa, sisäolosuhteita, terveellisyyttä ja turvallisuutta sekä ehdotetaan tarvittaessa niihin liittyviä korjaustoimenpiteitä.

Kuntoarvion laadintaan osallistuu yleensä rakennus-, LVI- ja sähkötekniikan asiantuntija – yhteensä kolme asiantuntijaa. Hissin kuntoarvio edellyttää oman erikoisasiantuntijan arviota, jonka myös saa meiltä.

Kuntoarvion tilaamisesta, toteuttamisesta ja raportin laatimisesta on julkaistu yleiset ohjeet.

Kuntoarvion hinta riippuu kohteen koosta, iästä ja sijainnista.

Meillä on satojen kuntoarvioiden kokemus

Olemme uranuurtaja kuntoarvioiden ja teknisten PTS:ien laadinnassa. Meillä on kokemusta satojen kiinteistöjen kuntoarvioiden toteuttamisesta.

Olemme kehittäneet nykyisin yleisessä käytössä olevan asuinkerrostalon peruskuntoarvion mallin ja olemme olleet aktiivisesti mukana kehittämässä toimitilakiinteistöjen kuntoarviomallia.

Lisätietoja

Sanna Boström
Projekti-insinööri, DI
Puh. 043 825 2173

Pyydä tarjous

Täytä oheinen lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla Sanna Boströmille.


* Täytäthän nämä kentät, niin voimme olla yhteydessä sinuun.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.