Kuntoarvio selvittää kiinteistön korjaustarpeet

Ota yhteyttä!

Kuntoarvio

Kuntoarvio selvittää kiinteistön korjaustarpeet. Kuntoarvio antaa kokonaiskuvan kiinteistön kunnosta, tulevista korjaustarpeista, niiden ajankohdista ja kustannuksista.

Talokeskus tekee kuntoarvioita kaiken tyyppisiin kiinteistöihin jo yli 30 vuoden kokemuksella. Talokeskuksen kuntoarviot ovat selkeitä ja laadukkaita, joten niiden perusteella on helppo tehdä päätöksiä kiinteistön korjausten toteuttamisesta.

Talokeskuksen laajat korjausrakentamisen palvelut mahdollistavat myös korjaustoimenpiteiden toteuttamisen suunnitelmallisesti. Meiltä saat myös kuntotutkimukset sekä lämpökuvauksen.

Kuntoarvion sisältö

  • Kuntoarviot laaditaan julkaistujen ohjeiden ja RT-korttien mukaisesti.
  • Kuntoarvioissa tarkastellaan näiden ohjeiden määrittelemässä laajuudessa kiinteistön energiataloudellista kuntoa, sisäolosuhteita, terveellisyyttä ja turvallisuutta sekä ehdaotetaan tarvittaessa niihin liittyviä korjaustoimenpiteitä.

Kuntoarvion laadintaan osallistuu yleensä rakennus-, LVI- ja sähkötekniikan asiantuntija – yhteensä kolme asiantuntijaa. Hissin kuntoarvio edellyttää oman erikoisasiantuntijan arviota.

Kuntoarvion tilaamisesta, toteuttamisesta ja raportin laatimisesta on julkaistu yleiset ohjeet.

Kuntoarvion hinta riippuu lähinnä kohteen koosta ja sijainnista. Keskimäärin kuntoarvion hinta on 4000 €, sisältäen arvonlisäveron.

Talokeskuksella on tuhansien kuntoarvioiden kokemus

Olemme uranuurtaja kuntoarvioiden ja teknisten PTS:ien laadinnassa, ja meillä on kokemusta tuhansien kiinteistöjen kuntoarvioiden toteuttamisesta. Olemme kehittäneet myös nykyisin yleisessä käytössä olevan asuinkerrostalon peruskuntoarvion mallin ja olemme olleet aktiivisesti mukana kehittämässä toimitilakiinteistöjen kuntoarviomallia. Olemme myös olleet mukana uusimpien RT-korttien kehittämisessä yhdessä Rakennustietosäätiön kanssa.

Ota yhteyttä!

Jari Halonen
Tarkastuspalvelut
Yksikön päällikkö
0400 232 285

etunimi.sukunimi@talokeskus.fi

Tilaa uutiskirje

Seuraa alan tapahtumia ja saat ajankohtaisia uutisia!

Klikkaa Ota yhteyttä! -painiketta

Täytä lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla tarjoukset@talokeskus.fi

 

Ota yhteyttä!