95 vuotta – eikä suotta

/

Talokeskuksen brändi uudistui, ja samalla uudistuivat myös verkkosivumme. Verkkosivustomme on nyt entistä selkeämpi ja helppokäyttöisempi ja taipuu mobiilisti. Pääset tutustumaan osaamiseemme ja tekemisiimme entistä monipuolisemmin ja avoimemmin.

Blogissa kerromme korjausrakentamisen ajankohtaisista asioista ja annamme asiantuntijavinkkejä kiinteistön arvon säilyttämiseen ja ylläpitämiseen. Verkkokauppamme tuotteita voivat ostaa yhtä lailla isännöitsijät, taloyhtiöt kuin taloyhtiöiden osakkaat. Tällä hetkellä verkkokaupasta voi ostaa vaikkapa sähköautojen latauspisteiden tarvekartoituksen tai asbestikartoituksen. Lisäämme tuotteita ja palveluita verkkokauppaan syksyn aikana. Kannattaa käydä kurkkaamassa.

Yrityksemme ajankohtaisista asioista kerromme jatkossa aktiivisesti blogissamme sekä Facebook -sivuillamme. Youtube -kanavalla asiantuntijamme tulevat kertomaan tarkemmin tuotteistamme ja palveluistamme.

Olemme muuttuneet paljon sitten vuoden 1923, kun Talonomistajain osakeyhtiö perustetiin. Olemme kasvaneet yrityksenä, niin liikevaihdolla kuin henkilömäärällä mitattuna. Olemme kehittäneet uusia tuotteita ja palveluita. Meillä on pitkiä työ- ja asiakassuhteita. Pisimpään Talokeskuksella työskennellyt henkilö taitaa olla eräs Markku, ja työvuosia on takana 31. Pitkistä asiakassuhteista kertoo myös hyvin se, että suunnittelemme erääseen helsinkiläiseen taloyhtiöön jo kolmatta kertaa putkiremonttia. Tuolla taloyhtiöllä on ikää jopa enemmän kuin Talokeskuksella.

Huomasit ehkä jo uuden logomme ja ilmeemme. Sen on suunnitellut 358. Suunnittelun lähtökohtana on ollut lähes sadan vuoden historiamme. Tätä matkaa juhlistaaksemme uusimme ilmeemme 2020 -luvulle. Se on nyt meidän näköinen: jämäkkä ja luotettava. Uudistuminen oli tärkeää yrityksen, rekrytoinnin, työnantajamielikuvan ja asiakkaiden näkökulmasta. Ilmeemme täytyy vastata sitä, mitä me teemme, millaiset arvot meillä on ja heijastaa yrityskulttuuriamme.

Keväisten yritysjärjestelyiden jälkeen Suomen Talokeskus Oy on jatkossa yksinkertaisesti Talokeskus. Talokeskuksen brändi kattaa kaiken sen osaamisen, mitä meille on kertynyt 95 vuoden aikana kiinteistöjen parissa työskentelystä. Palveluitamme ovat uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta sekä kunnossapito.

Katsomme luottavaisin mielin tulevaisuuteen. Toivomme kasvavamme ja kehittyvämme kiinteistön omistajien kumppanina vielä seuraavat sata vuotta.