Harjoittelija sähkösuunnitteluun, Helsinki

 

Oletko kiinnostunut monipuolisista sähkösuunnittelijan tehtävistä kokeneen asiantuntijan rinnalla? Opiskeletko sähkösuunnittelua ja etsit mielenkiintoista harjoittelupaikkaa, jolla saat urallesi mahtavan alun? Voit olla etsimämme henkilö!

 

Haemme sähkösuunnittelun asiantuntijatiimiimme lisää vahvistusta avustamaan uudisrakentamisen hankkeissa kokeneita ammattilaisiamme. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi tarjoamalla monipuolisia tehtäviä sekä antamalla sopivissa määrin enenevää vastuuta. Pääset osallistumaan monipuolisesti sähkösuunnittelun tehtäviin pienissä ja isoissa uudishankkeissamme. Osaamisen kehittymisen myötä pääset myös yhä itsenäisemmin ottamaan vastuuta erilaisista kokonaisuuksista, kollegojen tuella tietysti.

 

Tarjoamme monipuolisen harjoittelupaikan opintojesi ohelle, avoimen työilmapiirin, hyvät työskentelyolosuhteet, luottamusta tekemiseesi ja mahtavat työkaverit. Voit työskennellä joustavasti opintojesi ohella osa-aikaisesti tai halutessasi kokoaikaisesti. Työntekijöillämme on myös mahdollisuus etätyöhön. Voit myös tehdä meillä opintoihisi liittyvän lopputyön.

 

Jos olet kehittymishaluinen, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen, sinulla on hyvät eväät tehtävän menestyksekääseen hoitamiseen. Asiakaspalveluhenkisyys ja ongelmaratkaisukyky ovat myös tärkeitä ominaisuuksia tehtävän hoitamisessa.

 

Edellytämme:

  • soveltuvia alempia tai ylempiä korkeakouluopintoja vähintään 3 vuoden ajalta

Arvostamme:

  • aiempaa työmaa- tai suunnittelukokemusta
  • kokemusta suunnittelutyökalujen (AutoCad, MagiCad) käytöstä

 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Petteri Salin, puh. 0407023980. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Rekrytoimme jatkuvan haun periaatteella. Pääset täyttämään hakemuksen tästä linkistä.

 

Suomen Talokeskus Oy on kiinteistötoimialan asiantuntijaratkaisuja tuottava yhtiö. Tarjoamme uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalvelut sekä erilaiset kuntotutkimukset ja esiselvitykset. Talokeskuksessa työskentelee 110 huipputyyppiä kolmella eri paikkakunnalla Suomessa.