Harjoittelija sähkösuunnitteluun, Helsinki

 

Oletko kiinnostunut monipuolisista sähkösuunnittelijan tehtävistä kokeneen asiantuntijan rinnalla? Opiskeletko sähkösuunnittelua ja etsit mielenkiintoista harjoittelupaikkaa, jolla saat urallesi mahtavan alun? Voit olla etsimämme henkilö!

 

Haemme sähkösuunnittelun asiantuntijatiimiimme lisää vahvistusta avustamaan uudis- ja korjausrakentamisen hankkeissa kokeneita ammattilaisiamme. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi tarjoamalla monipuolisia tehtäviä sekä antamalla sopivissa määrin vastuuta. Pääset osallistumaan kokonaisvaltaiseen projektinhoitoon ja osaamisen kehittymisen myötä pääset myös yhä itsenäisemmin ottamaan vastuuta erilaisista kokonaisuuksista, kollegojen tuella tietysti.

 

Tarjoamme monipuolisen harjoittelupaikan opintojesi ohelle, avoimen työilmapiirin, hyvät työskentelyolosuhteet, luottamusta tekemiseesi ja mahtavat työkaverit. Voit työskennellä joustavasti opintojesi ohella osa-aikaisesti tai halutessasi kokoaikaisesti. Voit myös mahdollisesti tehdä meillä opintoihisi liittyvän lopputyön.

 

Jos olet kehittymishaluinen, tartut toimeen itsenäisesti etkä pelkää vastuuta, sinulla on hyvät eväät tehtävän menestyksekääseen hoitamiseen. Tärkeää on myös tulla toimeen asiakkaiden kanssa ja pystyä ratkaisemaan eteentulevia ongelmia.

 

Edellytämme:

  • soveltuvia alempia tai ylempiä korkeakouluopintoja vähintään 1,5 vuoden ajalta

 

Arvostamme:

  • aiempaa työmaa- tai suunnittelukokemusta
  • kokemusta suunnittelutyökalujen (esim. AutoCad, MagiCad) käytöstä

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikön päälliköt Jari Heikkilä (puh. 0405808034) tai Markku Sinisalo (puh. 0400423578). Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.12.2018. Käsittelemme hakemuksia jo nyt ja täytämme paikan heti oikeanlaisen henkilön löydettyämme. Pääset täyttämään hakemuksen tästä linkistä.