Esihenkilömme Talokeskuksella

Ota yhteyttä!

 

Yksi vahvuuksistamme on ihmisläheiset esihenkilömme, joiden kanssa työskentely koetaan henkilöstömme keskuudessa mukavana. Panostamme jatkuvasti esimiestyön kehittämiseen ja pidämme tärkeänä työntekijöihin luottamista sekä työntekijöiden onnistumisen mahdollistamista. Meillä esihenkilöt ovat sinua varten, jotta pystyt antamaan parhaasi. Voit tutustua osaan esihenkilöistämme tällä sivulla.”

 

Markus Leino 

Toimin Lahden toimipisteen aluepäällikkönä. Olen luonteeltani positiivinen, hyväntahtoinen, rehellinen ja huolellinen. Olen kiinnostunut musiikista, urheilusta ja luonnosta. Vapaa-ajalla tykkään liikkua luonnossa, soittaa kitaraa ja laulaa sekä ajan moottoripyörää.

Olen helposti lähestyttävä, oikeudenmukainen ja luotettava esimies. Pyrin aina ratkaisemaan eteen tulevia ongelmia yhdessä tiimiläisteni kanssa. Osoitan arvostusta tiimiläisiäni kohtaan antamalla heille positiivista palautetta ja tarvittaessa korjaavaa palautetta, jotta he onnistuisivat parhaalla mahdollisella tavalla työtehtävissään.

Olen kiinnostunut tiimiläisteni hyvinvoinnista ja käyn säännöllisesti heidän kanssaan kahdenkeskisiä keskusteluita. Minulle on myös tärkeää pitää kiinni sovituista asioista ja olla luottamuksen arvoinen, jotta tiimiläiseni voivat luottaa minuun.

Petteri Salin

Toimin Talotekniikan toimialapäällikkönä Talokeskuksella. Talokeskusvuosia minulla on takana jo lähes 15 vuotta. Olen luonteeltani avoin, luottavainen ja eteenpäin katsova. Vapaa-ajalla rentoudun lukemalla kaikkea maan ja taivaan väliltä. Erityisesti olen kiinnostunut päivän politiikasta ja taloudesta, jota seuraan aktiivisesti.

Esimiehenä vahvuuksiini kuuluu tiimiläisiini luottaminen, tasapuolinen kohtelu ja omieni puolustaminen tarvittaessa. Haluan myös rohkaista ja tukea kokemattomampia ammattilaisia ottamaan vastuuta sopivissa määrin.

Arvostan tiimiläisteni osaamista ja uskallan tukeutua heihin, jos tarvitsen apua ongelman ratkaisuun. Pyrin myös itse aktiivisesti olemaan apuna tarvittaessa ja pidän tärkeänä toisten kuuntelua ja yhteisen näkemyksen muodostamista. Haluan osoittaa arvostusta tiimiläisiäni kohtaan myös antamalla aktiivisesti positiivista palautetta.

Luotan siihen, että tiimiläiseni ovat vastuuntuntoisia alansa huippuasiantuntijoita, joten minulla ei ole tarvetta valvoa ja vahtia jokaista asiaa.

 

 

Juha-Pekka Hakkarainen 

Toimin Jyväskylän toimipisteen aluepäällikkönä ja olen viihtynyt Talokeskuksessa jo lähemmäs 10 vuotta. Luonteeltani olen empaattinen ja vahvaluonteinen. Vapaa-ajalla viihdyn omaa taloa ja autoa kunnostaen sekä pyöräilen ja kuntosalilla käyden. Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu lisäksi kaikenlainen tekniikka.

Esimiehenä vahvuuksiini kuuluu tiimiläisteni tasapuolinen kohtelu ja olen lojaali heitä kohtaan. Osaan myös myöntää omat virheeni ja tiedän mitä en osaa tehdä. Tästä syystä pystynkin luottamaan tiimiläisteni osaamiseen ja huomioida heidän näkökulmia.

Pidän tärkeänä jatkuvaa, avointa ja vastavuoroista keskustelua työntekijöitteni kanssa. Haluan myös antaa aktiivisesti sekä positiivista että tarvittaessa rakentavaa palautetta, jotta ilmapiiri pysyy avoimena. Osoitan arvostusta tiimiäni kohtaan myös järjestämällä mukavaa tekemistä yhdessä heidän haluamallaan tavalla.

Luotan työntekijöihini, eikä minulla ole tarvetta kytätä heidän tekemisiään. Pyrin jakamaan työt tasaisesti ja antamaan sopivissa määrin vastuuta.

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa rakentamisen asiantuntijapalveluista.

Klikkaa Ota yhteyttä! -painiketta

Täytä lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla tarjoukset@talokeskus.fi

 

Ota yhteyttä!