Asiakkuuspäällikkö, Helsinki

Talokeskus tarjoaa huolenpitoa kiinteistöille koko elinkaaren ajan. Oli kyseessä sitten koti, toimisto, työpaikka tai kauppa. Olemme mukana pitämässä huolta niistä paikoista, joissa elämän merkityksellisimmät asiat tapahtuvat. Tätä olemme tehneet jo lähes 100 vuotta. Tarjoamme uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalvelut sekä erilaiset kuntotutkimukset ja esiselvitykset. Huolenpitäjiä meiltä Talokeskukselta löytyy jo yli 100 henkilöä; Helsingistä, Jyväskylästä ja Lahdesta.

Nyt etsimme sinua kasvavaan joukkoomme

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

Kiinnostaako sinua työ, jossa saat kehittää, syventää ja laajentaa asiakkuuksia? Haluatko ymmärtää asiakkaidesi toimintaa kokonaisuutena ja löytää ratkaisuja, jotka tuottavat heille aidosti lisäarvoa? Motivoidutko myös mahdollisuudesta käyttää markkinointi- ja viestintäosaamistasi asiakkaiden mielenkiinnon herättämiseen ja positiivisen mielikuvan luomisessa?

Tehtäväsi painottuu korjausrakentamiseen liittyvien Suomen Talokeskuksen palveluiden myymiseen, markkinointiin ja tuotteistamiseen pääkaupunkiseudulla. Asiakkaasi ovat pääosin isännöitsijätoimistot ja taloyhtiöt, mutta myös ammattimaisten rakennuttajien myynnin tukeminen. Tehtävään kuuluu myös olennaisena osana verkostojen ja sidosryhmäkumppanuuksien aktiivinen luominen ja ylläpito. Suunnittelet ja toteutat yhdessä kaikkien Talokeskuksen yksiköiden kanssa myynti- ja markkinointitoimenpiteitä koko Talokeskuksen tarjonnan osalta. Saat myös merkittävästi vaikuttaa myynti- ja markkinointistrategioiden luomiseen sekä toimintasuunnitelmien toteuttamiseen.

Haemme joukkoomme ja tähän uuteen tehtävään aktiivista ja ajan hermolla olevaa henkilöä, joka haluaa yhdessä asiakkaidemme kanssa olla kehittämässä alan parasta palvelukokonaisuutta.

Tarjoamme sinulle 

 • Monipuolisen ja vakaan työn kehityshaluisessa asiantuntijaorganisaatiossa 
 • Talokeskuksen ammattitaitoon luottavia asiakkuuksia ja mahdollisuuden kehittää niitä
 • Mahdollisuuden vaikuttaa suoraan kasvun, kannattavuuden ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen toteuttamiseen
 • Kilpailukykyisen korvauksen tuloksellisesta työstäsi

Näin menestyt kanssamme 

 • Olet asiakaslähtöinen ja ymmärrät mistä hyvä asiakaskokemus syntyy
 • Selvität mitä asiakkaat arvostavat ja tarvitsevat sekä sovellat tätä tietoa myyntityössäsi
 • Kehität Talokeskuksen palveluita vastaamaan muuttuvia asiakastarpeita
 • Suunnittelet ja toimit pitkäjänteisesti, huolehtien suunnitelmien toimeenpanosta ja loppuunsaattamisesta
 • Edistät yhteistyötä yhdistämällä luontevasti ihmisiä ja osaamisia yli funktio- ja aluerajojen
 • Ymmärrät nykyaikaisen markkinoinnin mahdollisuudet ja menetelmät
 • Osaat hakea markkinainformaatiota ja kykenet hyödyntämään sitä
 • Toimit ennakkoluulottomasti, rohkeasti ja päättäväisesti
 • Kommunikoit tehokkaasti suullisesti, kirjallisesti ja visuaalisesti Suomen kielellä

Tehtävässä menestymiseen auttaa ymmärrys talotekniikasta sekä aikaisempi kokemus isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden kanssa toimimisesta. Edellytämme sinulta näyttöä tuloksellisesta palveluiden myynnistä. Sinulla on joko kaupallinen tai tekninen koulutus, esimerkiksi AMK.

Kiinnostuitko? 

Hae tähän tehtävään viimeistään 3.5.2020 tämän linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä etenemme rekrytoinnissa jo hakuajan puitteissa. Laitathan hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestämme antaa toimitusjohtaja Jonatan Rimon. Voit soittaa hänelle 15.4. klo 9.00–11.00 ja 22.4. klo 15.00-17.00 numeroon +358 50 460 6030.