Arkkitehtisuunnittelija, Lahti

Oletko kiinnostunut monipuolisista arkkitehtisuunnittelijan tehtävistä korjaus- ja uudisrakentamisen parissa? Haluatko päästä hyödyntämään Suomen vanhimman insinööritoimiston osaamista työssäsi? Voit olla etsimämme henkilö!

Tehtäviisi kuuluu arkkitehtisuunnittelu uudis- ja korjausrakentamisen hankkeissa. Vastaat mm. julkisivu- ja linjasaneerauskohteiden rakennussuunnittelusta sekä mahdollisesti pääsuunnittelijan tehtävistä.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan, avoimen työilmapiirin, hyvät työskentelyolosuhteet, luottamusta tekemiseesi ja mahtavat työkaverit. Käytössäsi on koko tiimin ja monialaisen organisaatiomme tuki. Meillä on myös mahdollisuus tehdä etätyötä ja työaikamme ovat joustavat.

Jos sinulla on halua ja kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sinulla on hyvät eväät tehtävässä menestymiseen. Olemme myös valmiita panostamaan osaamisesi kasvattamiseen, mutta halu kehittyä ja oppia uutta pitää löytyä sinulta itseltäsi.

Edellytämme:

  • rakennusarkkitehdin tai arkkitehdin tutkintoa
  • AutoCad-ohjelmiston hallintaa

Arvostamme:

  • kokemusta saneerauskohteiden suunnittelusta
  • Revit-mallinnusohjelman hallintaa

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Anne Pelkonen, puh. 0405429379. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4.2019. Käsittelemme hakemuksia jo nyt ja täytämme paikan heti oikeanlaisen tyypin löydettyämme. Pääset täyttämään hakemuksen tästä linkistä.