Aluepäällikkö, Turku

Talokeskus tarjoaa huolenpitoa kiinteistöille koko elinkaaren ajan. Oli kyseessä sitten koti, toimisto, työpaikka tai kauppa. Olemme mukana pitämässä huolta niistä paikoista, joissa elämän merkityksellisimmät asiat tapahtuvat. Tätä olemme tehneet jo lähes 100 vuotta. Tarjoamme uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalvelut sekä erilaiset kuntotutkimukset ja esiselvitykset. Huolenpitäjiä meiltä Talokeskukselta löytyy jo yli 100 henkilöä; Helsingistä, Jyväskylästä, Lahdesta ja Turusta.

Haemme

Aluepäällikköä Turun toimipisteemme vastaamaan Turun tulosyksikön toiminnasta. Turun toimipisteessä työskentelee kolmen henkilön tiimi, jonka tehtäviin kuuluu erilaisia suunnittelu-, projektinjohto- ja valvontaprojekteja sekä asiantuntijatehtäviä.

Tehtäviisi kuuluu:

  • yksikön toiminnan organisointi ja resurssointi
  • esimiestyö
  • töiden hankinta
  • asiakasyhteyksien ylläpito
  • yksikön kannattavan toiminnan varmistaminen
  • toiminnan kehittäminen

Näillä eväillä menestyt meillä

Osaamisen osalta toivomme, että sinulla on pohjalla soveltuva teknisen alan tutkinto (DI/ AMK) ja vähintään viisi vuotta kokemusta projektinjohto-, valvonta- tai suunnittelutehtävistä. Kokemus esimiestyöskentelystä katsotaan eduksesi.

Ominaisuuksiesi osalta toivomme, että olet asiakaslähtöinen, omaat liiketoiminnallisen ajattelutavan ja sinulla on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat välttämättömyys työskennellessäsi tiiviisti asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja tiimisi kanssa. Tehtävä edellyttää sinulta myös kykyä itsenäiseen ja päämäärätietoiseen toimintaan.

Miksi juuri meille?

Erityisesti työntekijämme arvostavat meillä vallitsevaa avoimuuden, joustavuuden ja luottamuksen kulttuuria. Työkaverit, esimiehet ja rento ilmapiiri saavat myös kiitosta osakseen. Meillä pääset toimimaan itsenäisesti ja näyttämään osaamisesi, mutta saatavillasi on myös koko organisaation tuki ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelosi (siirry tästä täyttämään hakemus) viimeistään 30.9.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Markku Hyvärinen p. +358405435758.

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta.