Talokeskus Yhtiöt Oy

Talokeskus Yhtiöt Oy on konserni, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita ja ohjelmistoja kiinteistön koko elinkaarelle. Tuotamme korjaus- ja uudisrakentamisen suunnittelupalvelut, kiinteistönpidon asiantuntijapalvelut, energianhallinnan palvelut sekä Tampuuri-ohjelmiston kaiken alustaksi.

Alan vanhin ja kokenein

Olemme alan vanhin - vuonna 1923 perustettu - kiinteistöihin erikoistunut yritys. Tuhansien projektien kokemuksella olemme oikea kumppani, kun toteutat kiinteistösi korjaus- ja ylläpitohankkeita kivijalasta vesikattoon - ja kaikkea siltä väliltä. 14 vuoden ajan olemme kehittäneet Tampuuri-ohjelmistoa kiinteistöjen toiminnanohjaukseen. Tänä päivänä Tampuurilla on laajin peitto Suomen kiinteistömarkkinoilla.

Kaikki yhdestä paikasta

Saat yhdestä paikasta korjaus- ja uudisrakentamisen suunnittelupalvelut, kiinteistöjen ylläpidon ja energiatalouden hallinnan asiantuntijapalvelut sekä ohjelmistot isännöintiin, huollon ohjaukseen, energianhallintaan, vuokra- ja vastikevalvontaan sekä asuttamiseen. Monipuoliset sähköiset palvelut sekä kenttätyökalut helpottavat asukkaiden elämää ja kenttätyöntekijöiden arkea.

Asiantuntijan kokemuksella

Tuomme projekteihin aina alan uusimman osaamisen, noin 270 asiantuntijan kokemuksen ja nykyaikaiset välineet sekä palvelut. Tavoitteemme on, että kiinteistösi voi hyvin vuodesta toiseen - ja suuretkin korjausprojektit onnistuvat ilman murheita ja riskejä.

Konsernin tunnuslukuja vuodelta 2016

Liikevaihto 26,2 milj. euroa
Liikevoitto 2,3 milj. euroa
Oman pääoman tuotto 19,5 %
Omavaraisuusaste 66,1 %

Sertifikaatit

Avainlippu-palvelu_800x800.jpg - pienennettygo_logo_horizontal.jpgGold-AAA-logo-2018-FI.pngLuotettava-kumppani.png
Tee tästä pikatarkastus.
LuotettavaKumppaniyritys

Ota yhteyttä!

Keskustellaan lisää miten voisimme auttaa palveluillamme teitä!

Hae sivuilta