Banneri_31.jpg

Huoltokirja tehostaa kiinteistön kunnossapitoa

Huoltokirja on kiinteistökohtaisesti laadittu kokonaisuus, joka sisältää kiinteistön hoidon, huollon ja kunnossapidon lähtötiedot, tavoitteet ja tehtävät.

Talokeskus tekee huoltokirjat kaikkiin kiinteistöihin ammattitaidolla ja käyttämällä nykyaikaisia menetelmiä. Talokeskus on kiinteistön sähköisen huoltokirjan edelläkävijä ja ollut keskeinen toimija niiden kehitystyössä nykyaikaisille kiinteistöille. Käyttämällä uudenaikaisia järjestelmiä huollon ohjauksessa takaat kunnossapidon sujuvuuden.

Huoltokirja uudiskohteeseen

Laadimme huoltokirjan uudiskohteeseen yhteistyössä tilaajan ja muiden hankkeen osapuolten kanssa. Huoltokirja sisältää tarvittavat tiedot rakennuksen asianmukaista käyttöä ja kunnossapitovelvollisuudesta huolehtimista varten. Lue lisää uudiskohteen huoltokirjasta.

Huoltokirja olemassa olevaan kiinteistöön

Laadimme huoltokirjan olemassa olevalle kiinteistölle tai kiinteistöryhmälle esimerkiksi peruskorjaushankkeen yhteydessä yhteistyössä tilaajan ja muiden osapuolten kanssa. Lue lisää olemassa olevan kiinteistön huoltokirjasta.

Kiinteistön sähköisen huoltokirjan laadinta

Huoltotöiden oikeaoppinen dokumentointi vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Ammattitaidolla ja kokemuksella on myös rakennettu Talokeskuksen sähköinen huoltokirja.

Talokeskuksen asiantuntijat ovat erikoistuneet sähköisen huoltokirjan laatimiseen. Hankimme tarvittavat tiedot kiinteistöstä perehtymällä tarkasti kiinteistöön, sen piirustuksiin ja huollon historiatietoihin.

Kiinteistökohtaiset tiedot ja liitteet syötetään sähköiseen huoltokirjaan ja laaditaan huoltokalenteri.

Ennen käyttöönottoa isännöitsijä ja huolto-organisaatio perehdytetään huollon dokumentointiin. Tarvittaessa kiinteistönhoitosopimuksen sisältö tarkastetaan vastaamaan sähköistä huoltokirjaa, jotta kiinteistönhuollossa pysytään ajan tasalla ja kiinteistöille tehdään niiden vaatimat toimenpiteet.

Tuotamme huoltokirjojen sisällöt, koulutamme käyttäjät ja jalkautamme työtavat kiinteistön ylläpidon eri osapuolille. Näin investoinnista saadaan mittavaa hyötyä; se näkyy nopeasti palvelutasossa, kiinteistön kunnossa ja kokonaiskustannuksissa.

Kysy lisää nykyaikaisesta kiinteistön sähköisestä huoltokirjasta, me autamme! Huoltokirjan sisältöön ja hinnoitteluun liittyvissä asioissa lisätietoja antaa p. 040 727 1305.

Hae sivuilta