Energianhallintapalvelut kiinteistöille

Energian- ja vedenkulutus aiheuttavat kiinteistössä lähes puolet ylläpitokustannuksista. Energianhallinta onkin tärkein kiinteistönpidon panostuskohteista nyt ja tulevaisuudessa.

Energianhallinnalla säästöjä ja asumismukavuutta

Hyvien asumis- ja työskentelyolosuhteiden ylläpitäminen on tärkein asia kiinteistössä, mutta esimerkiksi energiankulutukseen on kiinnitettävä yhä tarkempaa huomiota. Talokeskuksen energianhallintapalveluilla voit saavuttaa merkittäviä parannuksia ja taloudellisia säästöjä, tinkimättä käyttömukavuudesta.

Kulutuksen seuranta

Hallitun lämmön-, sähkön- ja vedenkulutuksen ylläpitäminen on mahdollista vain säännöllisen seurannan avulla. Taloteknisten järjestelmien toiminnan ja kulutuksen seuranta sekä energianhankinnan optimointi ovat palveluitamme, joilla saavutat tavoitteesi.

Energianhallinnan palvelut

Talokeskuksen energianhallinnan palveluita ovat kulutusseurantapalvelu, hälytys- ja analysointipalvelu, energiamanageeraus sekä tarkastuspuolen palveluina tekninen manageeraus, tekninen tarkastuspalvelu, lämpökuvaukset, energiakatselmukset ja energiatodistusten laatiminen.

Energianhallintapalvelut soveltuvat asuin-, toimitila- ja palvelukiinteistöille. Palveluidemme piirissä on tuhansia kiinteistöjä ympäri Suomea.

Energiahallintatarjous kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöille (pdf).

Energianhallinnan asiakaspalvelu ja tiedustelut: .

Hae sivuilta