Ratkaisut vuokrataloliiketoiminnan tarpeisiin


Vuokrataloyhteisöjen liiketoiminnassa on monia eri prosesseja, joiden tehostamiseen olemme aktiivisesti pyrkineet. Viime kädessä kysymys on siitä, miten voimme auttaa asiakastamme palvelemaan paremmin asiakkaitaan ja hoitamaan sisäiset rutiinit mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti.

Vuokrataloyhteisöjen tärkein tehtävä on hoitaa asiakkaidensa asuttamisen prosessi tehokkaasti. Tampuurilla hallitset koko asuttamisen prosessin kohteiden esittelystä sopimuksen tekoon ja vuokrakuittien tulostamiseen asti. Kohteiden markkinoinnin voit tehdä suoraan Internetissä käyttäen siihen Tampuurissa olevaa tietoa. Vuokra-asunnon hakija voi tehdä hakemuksen sähköisesti. Asuntotarjouksen hyväksyttyä sopimus ja sähköinen allekirjoitus hoituu verkossa kuten myös luottotietojen tarkistus ja vuokrakuittien tulostus. Näin prosessi muuttuu asukasvalinnasta pysyvään asiakkuudenhoitoon.

Lataa tästä Toiminta- ja laatujärjestelmä-esitteemme (PDF).

Olemme jäsenenä Green Building Council Finlandissa sekä Helsingin kaupungin ilmastokumppanit-verkostossa. Lataa tästä Ympäristönhallintajärjestelmä-esitteemme ( PDF).

Tampuuri vuokrataloyhteisöille:

Asiakaspalvelu, Asuntotarkastus, Asuttaminen, Budjetointi, Energianhallinta, Kiinteisöhuollon laadunvalvonta, Sähköiset palvelut, Taloushallinto, Vuokravalvonta, Ylläpito ja kunnossapito.

Ylläpitopalvelut

Tampuuri-ohjelmistot

Energianhallinta

Asuttaminen

Kiinteistön turvallisuus

Kiinteistöhuolto

Huoltokirja

Sähköiset palvelut

Kunnossapito

Kenttätyökalut

Rakennuttajapalvelut

Suunnittelupalvelut

JulkisivusaneerausRakennesuunnittelu
LinjasaneerausLVI-suunnittelu
Sähkösuunnittelu
Rakennusautomaatiosuunnittelu
ota_yhteytta.gifpyyda_tarjous.gif

Hae sivuilta