Lämmitättekö liikaa - toimiiko ilmanvaihto?

Puutteellisesti toimiva, huonosti säädetty lämmitys ja ilmanvaihto kasvattavat energiankulutusta jopa 10-15 prosenttia. Keskimääräisessä taloyhtiössä tämä tarkoittaa 5 000-7 000 euroa ylimääräisiä kustannuksia vuodessa. (n. 40 huoneiston asuinkerrostalo, kiinteistöhoitokulut lämmityksen ja veden osuus 1,5 e/neliömetri, kk)

Kutsu Talokeskuksen energia-asiantuntija käymään kiinteistöllänne. Käynnillä tarkastamme lämmityksen sekä ilmanvaihdon laitteiden kunnon ja toiminnan. Tarkastuksen päätteeksi laadimme kattavan raportin järjestelmien toiminnasta ja kunnosta sekä esitämme mahdolliset toimenpiteet laitteiden oikeaan käyttöön ja energiatehokkuuden parantamiseksi.

Lämmityskauden lopussa on oikea aika tarkastaa taloteknisten laitteiden kunto ja toiminta. Tällä tavalla mahdolliset säädöt ja korjaukset ehditään tehdä hyvissä ajoin ennen seuraavan lämmityskauden alkua.

Kutsu meidät käymään ja havainnoimaan turha kulutus pois!

Tarjoamme taloyhtiöille tutustumistarjouksena:

  • 197 euroa/kiinteistö - kertaluonteinen lämmöntuotannon tarkastus (kiinteistö = lämmöntuotantolaitoskohtainen tarkastus)
  • 37 euroa/ilmanvaihtokone - ilmanvaihtolaitteiden kunnon tarkastus ja ohjaukset (koskee keskitettyjä ilmanvaihtokoneita, ei huoneistokohtaisia)

Hinnat sisältävät alv. 24%

Kiinnostuitko tai haluatko tietää lisää mitä Talotekniikan tarkastuspalvelu sisältää? Ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme:

Tapio Matila

040 504 4167

Matti Hellgrén

050 533 7127

Julkaistu: 21.4.2017 11:20

Takaisin

Hae sivuilta