Asukkaiden varaukset kuntoon Talokeskuksen ja Haltun yhteistyöllä

Tampuuri-kiinteistötietojärjestelmä on Talokeskuksen monipuolinen järjestelmä kaikille kiinteistöalan toimijoille. Kehitämme Talokeskuksessa jatkuvasti tuotteitamme tarjotaksemme kattavampia palveluja asiakkaillemme. Osana tätä strategiaa, Talokeskus on ostanut Haltu Oy:n Haltu Booking -varausjärjestelmän tekijänoikeuksineen ja sopimuksineen.

-Olemme saaneet positiivisia kokemuksia opiskelija-asuntopuolen asiakkailtamme Haltun varausjärjestelmästä. Se sopii hyvin Tampuurin yhteyteen laajentaen tarjontaa Tampuurin nykyasiakkaiden asukkaiden käyttöön, kuin myös antaa meille mahdollisuuden jatkossa tarjota tätä muille kiinteistöalan toimijoille, kertoo liiketoimintajohtaja Juha Raitanen Talokeskus Yhtiöt Oy:stä.

-Opiskelija-asuntosäätiöasiakkaiden kanssa tehty vuosien yhteistyö ja yli miljoonan varauksen vuositahti on osoittanut, että sähköiset varauspalvelut ovat tulleet koskemaan myös asumista ja taloyhtiöitä. Näimme, että tämän yhteistyön ansiosta tuotekehityksemme tulos saadaan järkevällä tavalla jalkautettua suureen osaan markkinaa. Digitalisaatio kiinteistöalalla on ollut tämän syksyn kuuma puheenaihe ja olemme varmoja, että tätä kautta sekä nykyiset että tulevat varauspalveluasiakkaat tulevat paremmin palvelluiksi ja samalla hyötyvät Talokeskuksen erittäin laajasta ja nykyaikaisesta palvelutarjonnasta. Odotamme tulevaa yhteistyötä innolla, summaa toimitusjohtaja Mikko Sävilahti Haltu Oy:stä.

Haltu Booking -varausjärjestelmässä on erityisen hyvät mobiilikäyttö-ominaisuudet. Tällä tavalla asukkailla on mahdollisuus hoitaa saunavuoro-, autopaikka-, pesulavuoro-varauksia päätelaiteriippumattomasti 24/7. Yhteistyö Talokeskuksen ja Haltun välillä mahdollistaa entistä kattavamman tarjonnan kiinteistötoimialalle sekä upeamman asiakas- ja asukaskokemuksen.
Haltu Booking -liiketoimintakauppa astuu voimaan 1.1.2017.

Lisätietoja:

Talokeskus Yhtiöt Oy, liiketoimintajohtaja Juha Raitanen, 040 824 4203,
Haltu Oy, toimitusjohtaja Mikko Sävilahti, 050 350 6464,

Julkaistu: 16.12.2016 12:15

Takaisin

Hae sivuilta