Talokeskus vahvistaa työnantajanäkyvyyttä

Talokeskuksen HR ja liiketoiminnat osallistuvat tänä syksynä ja alkuvuoden 2017 aikana useisiin opiskelijatapahtumiin, jotta yrityksen näkyvyys ja tunnettuus alan tulevaisuuden tekijöiden keskuudessa kasvaa.

Metropolian yritysesittelypäivillä 11.10 paikalla olivat Juha Hartikka, Tuomas Ylä-Mononen, Timo Haapea, Emma Häivälä ja Sanna Pirhonen. Päivän aikana pääsimme keskustelemaan kymmenien rakennusalan opiskelijoiden kanssa. Osalle Talokeskus oli tuttu entuudestaan ja osalle pääsimme tekemään meidät tutuiksi. Usean opiskelijan kiinnostus heräsi, kun he pääsivät juttelemaan todellisten asiantuntijoiden kanssa siitä, mitä voimme heille tarjota. Myös Tuomaksen käytännön kokemus harjoittelusta ja opintojen yhdistämisestä työhön kiinnosti opiskelijoita. Keskusteluissa nousi esiin, että opiskelijoille on tärkeää pystyä tekemään töitä joustavasti opintojen ohella ja saada oman alan työkokemusta. Näitä molempia pystymme heille tarjoamaan.

Syksyllä olemme menossa vielä TalentIT-tapahtumaan Otaniemeen 3.11. Tilaisuuden painopisteenä on tänä vuonna yleisen IT-teeman lisäksi rakennusalan ja rakentamisen digitalisaatio, joten tapahtuma on meille erittäin ajankohtainen. Vuoden 2017 osalta tapahtumat, joihin osallistumme, tarkentuvat lähempänä.

Julkaistu: 27.10.2016 15:02

Takaisin

Hae sivuilta