Tampuuri digiajassa jo 10 vuotta!

Tampuuri-kiinteistötietojärjestelmä on ollut digiajassa jo yli vuosikymmenen. Jo alun perin selainpohjaiseksi rakennettua järjestelmää kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja sen toimivuus on testattu käytännössä, onhan sillä päivittäin 9 000 käyttäjää ja sen piirissä on 69 000 kiinteistöä, joissa asuu tai työskentelee 1.9 miljoonaa suomalaista.

Tampuuri pitää sisällään hallintatyökalut niin isännöinnin, manageerauksen, kiinteistönomistajan kuin huollon ja vuokrataloyhteisöjen tarpeisiin. Se kattaa asuntomassan hallinnan asuttamisesta netissä tehtävien vikailmoitusten ja avainten, saunavuorojen ja autopaikkojen hallinnan kautta aina asunnon tarkastussovellukseen mobiililaitteella. Tampuuri pitää sisällään sähköisen huoltokirjan, kiinteistönhuollon laadunvalvonnan ja kulutusseurannan. Lukuisat rajapinnat mahdollistavat lisäpalveluita ja vähentävät tiedon syöttämistä useisiin palveluihin - rajapinnat toimivat esimerkiksi Asiakastietoon, väestörekisteriin, Kelaan, erilaisiin vuokra-asuntojen markkinapaikkoihin netissä, perintäyrityksiin ja niin edelleen.

Asiakkaan, eli asukkaan tai kiinteistön käyttäjän elämää helpottavat verkossa pankkitunnusten avulla hoituva sopimusten allekirjoitus ja irtisanominen sekä omien vuokratietojen katselu. Asukasviestintä tapahtuu kätevästi verkossa, ja kotitalon kotisivulta löytyvät niin kulutustiedot kuin huoltokalenteri ja tulevien remonttien ajankohdat.

Lue lisää blogista:
http://blog.talokeskus.fi/2016/09/02/tampuuri-digiajassa-yli-10-vuotta/

ja katso Video:
https://www.youtube.com/watch?v=qP6Wb1oFN40

Julkaistu: 2.9.2016 12:35

Takaisin

Hae sivuilta