Jari Punkari Talokeskus Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajaksi

Talokeskus Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.4.2016 alkaen nimitetty KTM Jari Punkari (50). Hän on aiemmin toiminut Skaala Oy:n toimitusjohtajana.

- Olen tyytyväinen Jari Punkarin valintaan. Hänen osaaminen ja kokemus tulevat entisestään vahvistamaan Talokeskuksen asemaa markkinoilla ja uskon hänen kykyynsä jatkaa yhtiön hyvää kehityksen suuntaa, sanoo hallituksen puheenjohtaja Harri Seppä ja jatkaa: -samalla haluan kiittää Karri Virtasta ansiokkaasta työstä Talokeskuksessa ja koko Kiinteistöliitto-yhteisössä.

- On hienoa päästä osaksi Talokeskusta, joka on alalla tunnettu yritys laadukkaista palveluista, monipuolisesta tuotepaletista sekä hyvästä asiakaspalvelusta. Näistä lähtökohdista on hyvä jatkaa ja haluankin kehittää Talokeskusta entistä vahvemmaksi toimijaksi alalla, kertoo Jari Punkari. - Erityisesti korjausrakentamisen kasvu sekä lisääntyvä huoli kunnossapidon ja korjausten laadusta kansallisvarallisuutemme hoidossa tekee Talokeskuksesta erittäin houkuttelevan niin kumppanina asiakkaille kuin työnantajana henkilöstölle, luonnehtii Punkari.

Punkari on ennen Skaalaa toiminut monipuolisissa tehtävissä Koneella, GS-Hydro Groupissa sekä ThyssenKruppissa.

Punkari seuraa tehtävässään Karri Virtasta, joka on toiminut eri tehtävissä Talokeskuksen palveluiden parissa yli 20 vuotta, joista viimeiset neljä vuotta Talokeskus-konsernin toimitusjohtajana.

Lisätietoja ja kysymyksiä:
hallituksen puheenjohtaja Harri Seppä, 0400 494 484
viestintäjohtaja Katariina Mäkelä, 040 843 9252

Julkaistu: 8.2.2016 09:00

Takaisin

Hae sivuilta