Talokeskus Yhtiöt hakee toimitusjohtajaa

Talokeskus Yhtiöt on kiinteistötoimialan asiantuntija- ja tiedonhallintaratkaisuja tuottava konserni. Talokeskus-konsernin palvelutarjonta kattaa kaikki kiinteistön elinkaaren aikaiset palvelut, tuotteet sekä ohjelmistot. Tarjoamme uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalvelut sekä laajat käytön, ylläpidon ja energianhallinnan palvelut. Kaiken tekemisen perustana ja Talokeskuksen tuotteiden sekä palveluiden alustana toimii Tampuuri-kiinteistötietojärjestelmä. Tampuuri on Suomen laajimmin käytössä oleva kiinteistötietojärjestelmä, josta löytyy yli 58 000 kiinteistön tiedot, ja jonka hallinnoimissa kodeissa asuu ja työskentelee yli 1,8 miljoonaa suomalaista.

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin haemme TOIMITUSJOHTAJAA vastaamaan ammattitaitoisesti konsernin operatiivisesta johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Toimitusjohtajana vastaat Talokeskus Yhtiöt Oy:n liiketoimintojen kehittämisestä ja tuloksellisuudesta sekä strategisten tavoitteiden toteuttamisesta. Tehokkaan yhteistyön varmistaminen alan verkostoihin ja yhteistyökumppaneihin, samoin kuin asiakaslähtöisen toimintatavan ylläpitäminen, ovat oleellinen osa tehtäväkenttääsi. Kykenet hyödyntämään digitalisaation tuomat mahdollisuudet Talokeskuksen palvelutarjontaan sekä mahdollistat uusien korjausrakentamisen ratkaisujen ja teknologioiden hyödyt asiakkaille. Kehittyvässä toimintaympäristössä oleellinen osa tehtävääsi on johtaa ja tukea kokeneen asiantuntijaorganisaation toimintaa. Raportoit konsernin hallitukselle.

Toivomme sinulta soveltuvan korkeakoulu-/ AMK-tutkinnon lisäksi kokemusta tulosvastuullisesta liiketoiminnan ja asiantuntijaorganisaation johtamisesta. Laaja-alaisen palveluliiketoiminnan osaamisen ohella arvostamme konsulttiliiketoiminnan ja korjausrakentamisalan tuntemusta sekä ohjelmistoalan ymmärrystä. Työkielesi ovat suomi ja englanti, joten olet sujuva molemmilla kielillä. Olet päämäärätietoinen ja näkemyksellinen liiketoiminnan kehittäjä sekä organisaatiotasi vahvasti tuloksiin sitouttava ja innostava esimies. Olet sosiaalisesti lahjakas, motivoit ja vakuutat niin organisaatiossa, asiakaskunnassa kuin sidosryhmäkentässäkin.
Tarjoamme sinulle näköalapaikan toimialan johtavassa kiinteistönpidon asiantuntijapalveluja ja ohjelmistoja tarjoavassa konsernissa sekä keskeisen roolin konsernin toiminnan kehittämisessä ja tulevaisuuden strategian laatimisessa kehittyvässä toimintaympäristössä.

Luottamukselliset yhteydenotot tehtävää koskien: Mercuri Urval, Aki Hyryläinen, puh. +358 40 020 0878 ja Heli Laukka, puh. +358 40 505 2229.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen toivomme 26.11.2015 mennessä toimittamaan osoitteesta www.mercuriurval.fi , viitenumerolla FI-08439.

Julkaistu: 11.11.2015 21:46

Takaisin

Hae sivuilta