Sami Päivärinta on nimitetty Talokeskus Yhtiöiden toimialajohtajaksi

Talokeskus Yhtiöt vahvistaa ja kehittää toimintansa asiakaslähtöisyyttä. Toimitilamarkkinat ovat meille alueena erittäin kiinnostava ja haluamme kehittää omaa tuote- ja palvelutarjontaamme tälle alalle. Panostamme edelleen vahvasti myös muihin asiakassegmentteihin, joiden johtamiseen jää tämän nimityksen myötä enemmän aikaa yrityksemme nykyiselle johdolle.

Insinööri AMK Sami Päivärinta (41) on nimitetty Talokeskus Yhtiöt Oy:n toimitilaliiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Päivärinnan nimitys on astunut voimaan 8.6.2015 alkaen ja hän raportoi tehtävässään toimitusjohtajalle.

- Päivärinnan osaamisella Talokeskus Yhtiöt saa arvokasta kokemusta suunnittelu- ja palveluyrityksen toimitila-asiakkaiden palvelumyynnistä. Hänen tehtävänään on kehittää yhtiön tuote- ja palvelutarjontaa vastaamaan toimialan tulevaisuuden tarpeisiin, sanoo konsernin toimitusjohtaja Karri Virtanen.

Päivärinta on tehnyt monipuolisen uran kiinteistötoimialalla, viimeisimpänä tehtävänään Lassila & Tikanoja Oyj konsernin kiinteistöpäällikkönä.

Lisätietoja:
Talokeskus Yhtiöt Oy
toimitusjohtaja Karri Virtanen, 040 588 3508 tai
toimialajohtaja Sami Päivärinta, 050 385 8472 tai

Julkaistu: 9.6.2015 14:00

Takaisin

Hae sivuilta