Irti ajasta ja paikasta Tampuurin mobiilityökaluilla

Muuttojen hallinta on iso ja usein toistuva prosessi vuokra-asuntoliiketoimintaa tekevissä yrityksissä. Muuttojen yhteydessä tehtäviä asuntotarkastuksia kuin myös asumisen aikana tehtäviä 3- tai 5-vuotismääräaikaistarkastuksia hoidetaan Tampuuria käyttävissä yrityksissä yli 40 000 kappaletta vuosittain.

Asuntotarkastusprosessi käynnistyy esimerkiksi sähköisten palvelujen kautta tehtävällä asunnon irtisanomisella. Tämän jälkeen yritykset, jotka ovat ottaneet käyttöönsä Tampuurin liikkuville kenttätyöntekijöille tarkoitetut Win 8 tabletit, hoitavat tarkastuksen kohteessa. Väliin jää ylimääräinen kuvien lataaminen toimistolla, Tampuurin avaaminen ja asioiden kirjaaminen ruutupaperivihkosta selainversioon. Vastaavasti ainoa työvaihe on kiertää tabletin kanssa huoneisto, kirjata ja kuvata viat ja lähettää mahdolliset työilmoitukset eteenpäin suoraan kohteesta.

Tampuuri Tablet -sovelluksella tehdään jopa 3 500 tarkastusta kuukaudessa ja sovelluksen käyttö vain kasvaa joka kuukausi. Nyt uutena on kehitetty asuntotarkastussovellus iOS- eli tuttavallisemmin iPad-laitteille. iPad-versiossa on kaikki samat ominaisuudet kuin aiemmassa Windows-versiossakin on.

Asuntotarkastuksen jälkeen, ja mahdollisten korjausten jälkeen, asunto palautuu jälleen vuokraukseen. Tarkastuksesta saadaan markkinointia varten tärkeää tietoa kuten tiedot asunnon kunnosta, mahdollisista tilauksista ja esimerkiksi mahdollisesta muuttuneesta asuttamispäivästä. Toisaalta asuntotarkastus kertoo myös tärkeää tietoa pidätykseen liittyen - annetaanko vakuus kokonaan takaisin vai pidätetäänkö siitä jotain esimerkiksi siksi, ettei kaikkia avaimia ole palautettu?

Eniten hyötyä kuitenkin tarkastuksen tekemisestä tabletilla saa itse tekijä. Asiat tehdään kerran, todennetaan kuvilla ja korjaustyöt tilataan suoraan kohteessa. Paljon on menty eteenpäin ajasta, jolloin tarkastus tehtiin kopioituvilla papereilla, joista yksi jätettiin asukkaalle, yksi tekijälle ja yhden kanssa tilattiin korjaustyöt.

Lisätietoja: myyntipäällikkö Sami Vellonen, puh. 0400 675 059,

Julkaistu: 20.5.2015 11:06

Takaisin

Hae sivuilta