Tampuuri 8 versio on julkaistu

Tampuurin uusi päivitys on julkaistu. Tampuuri 8 päivitykset asiakkaille alkavat torstaina 18.12. Päivitys on tarkoitettu kaikille Tampuuria käyttäville tahoille, ja ne tullaan toteuttamaan sovitusti joulu- ja tammikuun aikana.

Uudessa versiossa on panostettu ennen kaikkea Tampuurin käytettävyyteen. On helpotettu monien toiminnallisuuksien tekemistä, jolloin käyttö asiakkaille on nyt entistä vaivattomampaa.

Käytettävyyden parannusten lisäksi tämän ja tammikuussa julkaistavan 8.1 versioiden suurimpia muutoksia ovat:

  • iPost PDF palvelu
  • Kunnossapidon kehityspaketti hankkeiden käsittelyn parantamiseksi
  • Tuki e-laskun eri tyypeille

iPost PDF palvelu

iPost-palvelussa laskut tulostetaan, kuoritetaan ja jaellaan vastaanottajan toiveiden mukaisesti joko paperisena tai sähköisenä. Kaikkien erillislaskujen tulostus Tampuurissa on nyt mahdollista ulkoistaa iPost palveluksi. Tutustu palveluun myös osoitteessa http://www.ipost.fi/.

Kunnossapidon kehityspaketti hankkeiden käsittelyn parantamiseksi

Kunnossapito-sovelluksessa on parannettu PTS:n ja hankkeiden hallintaa esimerkiksi kehittämällä lomakepohjia niin, että asiakkaat voivat itse muokata pohjia yritysilmeeseensä sopivaksi. Kunnossapidon kehittämistä tullaan voimakkaasti jatkamaan Tampuurin seuraavissakin versioissa.

Tuki e-laskun eri tyypeille

E-laskujen osalta suurin muutos koskettaa laskutyyppejä niin, että tämän version jälkeen kaikki laskutyypit on mahdollista lähettää e-laskuna.

Tampuuri 8.1. lisäpäivityspaketti julkaistaan tammikuussa 2015 ja Tampuurin 9 versio toukokuussa. Yksityiskohtaista lisätietoa Tampuurin tulevista versioista löytyy julkisesta wikistä: http://fog.talokeskus.fi/default.asp?W1069


Lisätietoja uuteen versioon liittyen saat myös omalta asiakasvastaavaltasi tai Talokeskuksen myyntipäällikkö Sami Velloselta, tai 0400 675 059.

Hyvää joulua toivottaen,

Talokeskus Yhtiöt Oy
Tampuuri Ohjelmistot

Julkaistu: 18.12.2014 14:51

Takaisin

Hae sivuilta