TYÖPAIKAT

Nuorempi RAU-suunnittelija

Ota yhteyttä!

Suomen Talokeskus Oy

Suomen Talokeskus Oy tarjoaa huolenpitoa kiinteistöille koko elinkaaren ajan. Oli kyseessä sitten koti, toimisto, työpaikka tai kauppa. Olemme mukana pitämässä huolta niistä paikoista, joissa elämän merkityksellisimmät asiat tapahtuvat. Tätä olemme tehneet jo lähes 100 vuotta. Tarjoamme uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalvelut sekä erilaiset kuntotutkimukset ja esiselvitykset. Huolenpitäjiä meiltä Talokeskukselta löytyy jo yli 100 henkilöä; Helsingistä, Jyväskylästä ja Lahdesta.

Haemme nuorempaa RAU-suunnittelijaa

Haemme nuorempaa RAU-suunnittelijaa korjaus- ja uudisrakentamisen rakennusautomaatiohankkeisiin Helsingin toimipisteeseemme. Tehtäviisi kuuluu RAU-suunnittelijan konsultointitehtäviä uudis- ja korjausrakentamisen hankkeissa kokeneemman kollegan tuella. Pääset osallistumaan monipuolisesti RAU-suunnittelun tehtäviin pienissä ja isoissa hankkeissa. Tämän lisäksi pääset myös osallistumaan valvontaan kohteissa, mikä tarjoaa mukavaa vaihtelua toimistotyön ohella.

Näillä eväillä menestyt meillä

Osaamisen osalta toivomme, että sinulla on:

  • aiempaa työmaa- tai suunnittelukokemusta
  • kokemusta suunnittelutyökalujen (AutoCad, MagiCad) käytöstä
  • talotekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin opintoja

Ominaisuuksiesi osalta toivomme ennen kaikkea, että olet kehittymishaluinen ja oma-aloitteinen. Haluamme tukea sinua kehittymään urallasi ja laajentamaan osaamistasi sopivalla tahdilla. Toivomme myös, että olet luonteeltasi vastuuntuntoinen, mikä auttaa sinua kehittymään ohjauksellamme kohti itsenäisesti toimivaa RAU-suunnittelijaa. Arvostamme myös tiimityöskentelytaitojasi, jotta yhteistyö onnistuu niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa.

Miksi juuri meille?

Erityisesti työntekijämme arvostavat mahdollisuutta päästä tekemään monipuolista työtä ilman liian kapeita tehtävänkuvia. Kannustamme työntekijöitämme itsenäiseen toimintatapaan ja luotamme työtekijöidemme osaamiseen. Emme kuitenkaan jätä työntekijää yksin, vaan vaalimme auttamisen kulttuuria ja saatavillasi onkin koko organisaation tuki ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Sopivan kokoiseksi järjestyneissä tiimeissämme on hyvä tiimihenki ja esimiestemme tehtävänä on huolehtia jokaisen tiimiläisensä onnistumisesta työssään. Etätyö, liukuva työaika ja tilanteisiin sopeutuminen antavat myös työntekijöillemme mahdollisuuden suunnitella itse työnsä tehokkaaksi parhaaksi näkemällään tavalla. Näiden lisäksi luottamus esimieheen ja työkavereihin saa meidät liimautumaan tiimiksi ja puhaltamaan yhteen hiileen.

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelosi tai ota suoraan yhteyttä toimialapäällikköömme Petteri Saliniin, puh. 0407023980. Häneltä saat myös lisätietoja tehtävästä.

Täytä lomake ja lähetä hakemuksesi 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa rakentamisen asiantuntijapalveluista.

Klikkaa Ota yhteyttä! -painiketta

Täytä lomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla tarjoukset@talokeskus.fi

 

Ota yhteyttä!