Kenttätyökalut


Tampuuri X - toimisto aina mukanasi

Tampuuri X:n avulla huoltotehtävät voidaan luoda, vastaanottaa ja kuitata helposti suoraan kentältä. Ennen Tampuuri X:ää kiinteistönhoitajat liikkuivat kentällä kuin tähtikuviossa - aamulla toimistolle noutamaan ensimmäistä keikkaa, siitä kohteeseen ja takaisin toimistolle ja taas uuteen kohteeseen. Päivän aikana autoon tuli kymmeniä kilometrejä turhaa ajoa. Tampuuri X mullisti kiinteistönhoitajan työn.

Kiinteistönhoitaja saa tabletiin tai puhelimeensa työtilaukset reaaliajassa. Kohteessa kuitataan työt tehdyksi tai tilataan lisää työtä. Kiinteistönhoitajan työ tehostuu kun aikaa jää paremmin varsinaiselle työlle ja työn laatu on parempaa.

Tampuuri Tablet - tarkastussovellus taskussasi

Tampuuri Tablet on sovellus, jonka avulla voit tehdä huoneistotarkastuksen suoraan kohteessa. Tampuuri Tablet -sovelluksessa et tarvitse aktiivista 3G-yhteyttä, vaan tarkastus voidaan tehdä paikan päällä offline-tilassa. Kuvien ottaminen korjattavista paikoista ja niiden liittäminen tarkastukseen on ainutlaatuista ja havoinnollistavaa. Tampuuri Tabletilla tehdään jo yli 2000 tarkastusta kuukaudessa.

Katso lyhyt esittelyvideo, kuinka helpoksi tabletsovelluksen käyttö on tehty.

Tampuuri Tablet -sovellus lunasti paikan arvostettuun Microsoftin App Awards 2014 -loppukilpailuun!

Hae sivuilta