Harjoittelija rakennesuunnittelu- ja valvontatehtäviin, Helsinki


Oletko vähintään toisen vuoden rakennustekniikan opiskelija ja etsit mielenkiintoista harjoittelupaikkaa, jossa pääset työskentelemään monipuolisissa rakennusalan suunnittelu ja valvontatehtävissä alan asiantuntijoiden kanssa?

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan korjausrakentamisen hankkeisiin monipuolisella tehtävänkuvalla. Pääset osallistumaan suunnitteluun, kuntotutkimusten tekemiseen, työmaavalvontaan ja työmaakokouksiin. Tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään tulevaisuuden ammattilaiseksi osaavien kollegojen tuella. Voit työskennellä joustavasti opintojesi ohella osa-aikaisesti tai halutessasi kokoaikaisesti. Työntekijöillämme on myös mahdollisuus etätyöhön. Voit myös tehdä meillä opintoihisi liittyvän lopputyön.

Etsimämme henkilö on kehittymishaluinen, oma-aloitteinen ja ennakkoluuloton tiimityöskentelijä. Asiakaspalveluhenkisyys ja kyky ottaa vastuuta ovat tärkeitä ominaisuuksia työtehtävien menestyksekkäässä hoitamisessa. Toivomme myös, ettet vierasta rutiineja ja hoidat toimeksiantoja ratkaisuhenkisesti ja toimeen tarttuen.

Edellytämme:
- soveltuvia alempia tai ylempiä korkeakouluopintoja vähintään 1,5 vuoden ajalta

Arvostamme:
- aiempaa työmaa- tai suunnittelukokemusta
- kokemusta suunnittelutyökalujen (AutoCad, Revit) käytöstä

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikön päällikkö Jaakko Suomela, puh. 0408297459. Tavoitat Jaakon parhaiten 1.2 klo 14 - 16 ja 7.2. 9-11. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.2.2018. Käsittelemme hakemuksia jo nyt ja täytämme paikan heti oikeanlaisen tyypin löydettyämme. Pääset täyttämään hakemuksen tästä linkistä.

Talokeskus Yhtiöt on kiinteistötoimialan asiantuntija- ja tiedonhallintaratkaisuja tuottava konserni. Talokeskus-konsernin palvelutarjonta kattaa kaikki kiinteistön elinkaaren aikaiset palvelut, tuotteet sekä ohjelmistot. Tarjoamme uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalvelut sekä laajat käytön, ylläpidon ja energianhallinnan palvelut. Kaiken tekemisen perustana ja Talokeskuksen tuotteiden sekä palvelujen alustana toimii kehittämämme Tampuuri-kiinteistötietojärjestelmä. Talokeskuksessa työskentelee 260 huipputyyppiä kahdeksalla eri paikkakunnalla Suomessa.

Julkaistu: 30.1.2018 09:41

Takaisin

Hae sivuilta