Harjoittelija LVI-suunnitteluun, Turku

Haemme harjoittelijaa monipuolisiin avustaviin uudis- ja korjausrakentamisen konsultointitehtäviin Turun toimistoomme. Harjoittelijana osallistut asuin- ja liikerakennusten suunnittelu- ja valvontahankkeisiimme ja muihin asiantuntijatoimeksiantoihin kokeneempien asiantuntijoiden rinnalla. Työskentelet tiiviisti asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Lopullinen tehtävänkuvasi määräytyy osaamisesi, aiemman työkokemuksesi ja opintojesi valmiusasteen mukaan.

Monipuolisen tehtävänkuvan myötä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa korjausrakentamisen asiantuntijaksi osana monialaista yritystämme. Turussa meillä työskentelee tällä hetkellä kolme rakentamisen asiantuntijaa. Valtakunnallisesti rakentamisen palvelujen parissa työskentelee yli sata osaajaa.Toimistomme sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Tarjoamme joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Työaikasi voidaan sovitella opintoihisi sopivaksi, mutta toivomme, että voit työskennellä vähintään 2-3 päivää viikossa. Harjoittelu voi olla myös kokoaikainen. Harjoittelu on palkallinen. Aloitusajankohdan suhteen olemme joustavia.

Edellytämme vähintään toisen vuoden teknisen alan soveltuvia opintoja (esim. insinöörin- tai diplomi-insinöörin tutkintoon tähtäävät talotekniikan tai energiatekniikan opinnot). Katsomme eduksi aikaisemman työmaakokemuksen ja kokemuksen suunnittelutyökalujen käytöstä. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea. Sinulla on myös ajokortti.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Kommunikoit sujuvasti asentajien, urakoitsijoiden ja työnjohtajien kanssa sekä kannat vastuusi projekteissa. Sinulla on aktiivinen ja positiivinen asenne työntekoon ja sinulta löytyy halua kasvaa ja kehittyä työssäsi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Kimmo Mäki, p. 050 350 7509.

Hae paikkaa

Huomioithan, että käymme läpi hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Julkaistu: 24.1.2018 08:00

Takaisin

Hae sivuilta